Πέμπτη, 1 Αυγ.
27oC Αθήνα

Ινδία: Το σημείωμα της Αμερικανίδας που βρέθηκε αποστεωμένη και αλυσοδεμένη στη ζούγκλα

Ινδία: Το σημείωμα της Αμερικανίδας που βρέθηκε αποστεωμένη και αλυσοδεμένη στη ζούγκλα

Στο σημείωμα της Αμερικανίδας επικεντρώνονται οι αρχές της Ινδίας για να λύσουν το μυστήριο της Lalita Kayi. Την 50χρονη που εντοπίστηκε από βοσκό σε άθλια κατάσταση στη ζούγκλα, δεμένη και αποστεωμένη.

Η Αμερικανίδα Lalita Kayi, η οποία δεν μπορούσε καν να μιλήσει, έγραψε ένα σημείωμα και κατηγόρησε τον άνδρα της για την κατάστασή της με την αστυνομία της Ινδίας, πάντως, να αμφιβάλλει ότι ήταν στη ζούγκλα για 40 ημέρες.

Ο βοσκός που ανακάλυψε την 50χρονη τη βρήκε δεμένη με μία σιδερένια αλυσίδα.

Το δεξί της πόδι ήταν πρησμένο από την αλυσίδα, ήταν εξαιρετικά αφυδατωμένη και δεν είχε φάει για ημέρες, ενώ δεν μπορούσε να μιλήσει.

Η κατάστασή της ήταν τόσο άσχημη από την ασιτία, σε σημείο να μην μπορεί να δώσει καμία πληροφορία στις αρχές.

Ωστόσο, στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έγραψε σημείωμα κατηγόρησε τον σύζυγό της ότι την έδεσε στο δάσος και την παράτησε εκεί για ημέρες, έπειτα από καβγά.

Η Lalita Kayi έγραψε ακόμη ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως παίρνει αγωγή που της προκάλεσε παρενέργειες.

«Ένεση για ακραία ψύχωση που προκάλεσε ένα εξαιρετικά κλειδωμένο σαγόνι και αδυναμία να πιω νερό. Θέλω τροφή ενδοφλέβια. 40 ημέρες χωρίς φαγητό και νερό. Σύζυγος με έδεσε σε δέντρο στο δάσος και είπε ότι θα πεθάνω εκεί», αναφέρει το σημείωμα της 50χρονης Αμερικανίδας.

Από το νοσοκομείο, έπειτα διακομίστηκε σε κλινική στην Γκόα, όπου και παραμένει εκτός κινδύνου.

Στην κατοχή της Kayi βρέθηκε μία φωτοτυπία του αμερικανικού διαβατηρίου της, χαρτιά με τη διεύθυνσή της στην Ινδία, συνταγές για φάρμακα, και μία βίζα που είχε λήξει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις