Τετάρτη, 3 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ινδονησία: 36χρονη βρέθηκε νεκρή στο στομάχι πύθωνα

Ινδονησία: 36χρονη βρέθηκε νεκρή στο στομάχι πύθωνα

Η 36χρονη γυναίκα είχε φύγει την Τρίτη (02.07.2024) το πρωί από το σπίτι της, στην επαρχία του Νοτίου Σουλαουέζι στην Ινδονησία και δεν επέστρεψε ποτέ αφού έπεσε θύμα του πύθωνα!

Η είδηση προκαλεί φρίκη. Η άτυχη 36χρονη από την Ινδονησία βρέθηκε ολόκληρη στην κοιλιά του πύθωνα!

Η άτυχη γυναίκα είχε βγει για να αγοράσει φάρμακα για το άρρωστο παιδί της, ανακοίνωσε η αστυνομία. Όταν δεν επέστρεψε, οι συγγενείς της, ανησύχησαν και ξεκίνησαν να την αναζητούν.

Ο σύζυγός της ανακάλυψε τα παπούτσια και το παντελόνι της πεσμένα στο έδαφος περίπου 500 μέτρα από το σπίτι τους στο χωριό Σιτέμπα.

«Λίγο μετά, εντόπισε ένα ερπετό, περίπου δέκα μέτρα από το μονοπάτι. Το ερπετό ήταν ακόμα ζωντανό», δήλωσε στο AFP ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, ο Ιντούλ, ο οποίος, όπως συνηθίζεται στη χώρα, χρησιμοποιεί μόνο ένα όνομα.

Ο σύζυγος υποψιάστηκε τι είχε συμβεί αφού παρατήρησε την «πολύ μεγάλη» κοιλιά του πύθωνα, πρόσθεσε ο Ιγιάνγκ, αξιωματούχος του χωριού. Στη συνέχεια κάλεσε τους συγχωριανούς του να τον βοηθήσουν να ανοίξει το στομάχι του ερπετού και τότε εμφανίστηκε το σώμα της γυναίκας του.

Τέτοια περιστατικά είναι εξαιρετικά σπάνια, αλλά αρκετοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Ινδονησία τα τελευταία χρόνια από πύθωνες που τους κατάπιαν.

Στις αρχές Ιουνίου, μια 45χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο στομάχι ενός δικτυωτού πύθωνα (Σ.τ.Σ: ο δικτυωτός πύθωνας είναι ένα είδος πύθωνα ιθαγενές στη Νότια και Νοτιοανατολική Ασία, το μακρύτερο φίδι στον κόσμο και το τρίτο βαρύτερο), μήκους περίπου πέντε μέτρων.

Το περιστατικό εκείνο σημειώθηκε στην ίδια επαρχία του Νότιου Σουλαουέζι, που ονομάζεται επίσης Κελέβη, αλλά σε άλλο χωριό.

Τον περασμένο χρόνο, κάτοικοι της περιοχής Τινάνγκεα, στα νοτιοανατολικά του νησιού Σουλαουέζι, σκότωσαν πύθωνα οκτώ μέτρων, όταν διαπίστωσαν ότι προσπαθούσε να στραγγαλίσει και να καταπιεί έναν αγρότη.

Το 2018, μια 54χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε έναν πύθωνα επτά μέτρων στην κοινότητα Μούνα, στα νοτιοανατολικά της ίδιας περιοχής. Τον προηγούμενο χρόνο, πύθωνας 4 μέτρων έφαγε έναν αγρότη στο δυτικό Σουλαουέζι σε μια φυτεία φοινικέλαιου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις