Site icon NewsIT

Ινδονησία: Τεράστιο κύμα εξαφανίζει τον 20χρονο τουρίστα που αγνοείται

18.10.2024 | 09:26
Ινδονησία: Τεράστιο κύμα εξαφανίζει τον 20χρονο τουρίστα που αγνοείται

Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 20χρονου στην Ινδονησία να τραβήξει φωτογραφίες με φόντο τα εντυπωσιακά κύματα στην παραλία Kedung Tumpang καθώς ένα από αυτά τον «ρούφηξε» με αποτέλεσμα ο τουρίστας να αγνοείται από τις αρχές.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (13.10.2024) όταν ο 20χρονος Roni Josua Simanjuntak πήγε σε μια ακτή με την παρέα του. Ο νεαρός τουρίστας είχε ταξιδέψει με φίλους του στην Ινδονησία για μερικές μέρες, όταν επισκέφτηκαν την παραλία με την άγρια ομορφιά και θέλησαν να τραβήξουν βίντεο και φωτογραφίες από τη θέα.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται ο 20χρονος που στέκεται μπροστά σε έναν βράχο και να ποζάρει προκειμένου να έχει την καλύτερη δυνατή φωτογραφία. Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, είναι ότι πίσω του τα κύματα «φούσκωναν» και αποτελούσαν απειλή.
Στα επόμενα δευτερόλεπτα ένα από τα κύματα φαίνεται να ρίχνει τον 20χρονο από τον βράχο και να τον εξαφανίζει από τα μάτια των φίλων του, οι οποίοι στην αρχή γελούν με την εξέλιξη αυτή. Εκείνη η στιγμή είναι και η τελευταία φορά που είδε κάποιος τον 20χρονο τουρίστα, αφού μετά το «χτύπημα» από το κύμα η τύχη του αγνοείται.

Ο άνδρας που καταγράφει τις τραγικές στιγμές εντοπίζει μια φιγούρα στην επιφάνεια του νερού, η οποία εκτιμάται ότι ήταν το κορμί του 20χρονουμ ο οποίος από την ορμή του νερού δεν μπορούσε να κολυμπήσει ή να πιαστεί από κάπου για να σωθεί.

Ακόμα και σήμερα (18.10.2024) ο 20χρονος δεν έχει εντοπιστεί με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι οι έρευνες θα τερματιστούν την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, τα κύματα στην περιοχή φτάνουν έως και τα 4,5 μέτρα, γεγονός που αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για τα σωστικά συνεργεία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version