Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

ΗΠΑ: 17χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του, φόρτωσε το πτώμα σε κάδο σκουπιδιών και τον πέταξε σε ποτάμι

ΗΠΑ: 17χρονος δολοφόνησε τον πατέρα του, φόρτωσε το πτώμα σε κάδο σκουπιδιών και τον πέταξε σε ποτάμι

Ένας 17χρονος από τις ΗΠΑ θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του πατέρα του, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από τις 26 Μαΐου. Μάλιστα, ο έφηβος θεωρείται ότι πέταξε το άψυχο σώμα του σε ποτάμι, ενώ το πτώμα του συνεχίζει να αγνοείται. 

Όπως αναφέρει το Fox News, ο 17χρονος David Perry, κάτοικος της κομητείας Μάριον, στην Ιντιάνα, στις ΗΠΑ, κατηγορείται ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του. Ωστόσο, ο έφηβος δεν έχει ομολογήσει και κανείς δεν έχει μπορεί να πει με βεβαιότητα κάτω από ποιες συνθήκες εξαφανίστηκε ο πατέρας του. 

Η αδερφή του David δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα της στις Αρχές, όταν εντόπισε μια τεράστια κηλίδα αίματος κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του. 

Η αστυνομία έχει καταλήξει στο παρακάτω σενάριο και βάσει αυτού του απήγγειλαν κατηγορίες στον 17χρονο γιο του εξαφανισμένου.

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, ο Ντέιβιντ σκότωσε τον πατέρα του στο κρεβάτι του και στη συνέχεια κατάφερε να ξεφορτωθεί το πτώμα με έναν μεγάλο κάδο απορριμμάτων στο White River.

Η αστυνομία εντόπισε το δίπλωμα του Perry μαζί με κατεστραμμένες πιστωτικές κάρτες και μια επαγγελματική κάρτα στο σωρό με καμένα αντικείμενα που βρέθηκαν στην αυλή του σπιτιού.

Σημειώνεται πως ο Ντέιβιντ εντοπίστηκε σε σουπερμάρκετ και αγόρασε μια κόκκινη κούκλα, έναν μικρό ανεμιστήρα, καλύμματα καθισμάτων, ένα κερί, μια ζώνη και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις