Κόσμος

ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε σχολική εκδήλωση με τον σύζυγο της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις

Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έβγαλαν από ένα σχολείο στην Ουάσινγκτον τον Ντάγκλας Έμχοφ, τον σύζυγο της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, έπειτα από απειλή για βόμβα.

Ο Έμχοφ βρισκόταν στο Λύκειο Ντάνμπαρ για μια εκδήλωση για τον Μήνα Ιστορίας των Αφροαμερικανών. Μαθητές και καθηγητές εκκένωσαν επίσης το κτίριο.

Από το γραφείο του Έμχοφ έγινε γνωστό ότι το σχολείο ενημέρωσε για την απειλή τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία προστατεύει τους πολιτικούς ηγέτες και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δημόσιων Σχολείων της Κολούμπια (DCPS), μια απειλή για βόμβα ήταν που οδήγησε στην εκκένωση του σχολείου.

«Είχαμε μια απειλή σήμερα για το κτίριο και λάβαμε το προληπτικό μέτρο να απομακρύνουμε τους πάντες, όπως είδατε. Νομίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς», είπε ένας εκπρόσωπος της DCPS, σημειώνοντας ότι «δεν έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς το παρόν».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από τη μια γκάφα στην άλλη: Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ διέρρευσε και σε άλλη συνομιλία απόρρητες πληροφορίες για την επίθεση στην Υεμένη
Στη δεύτερη συνομιλία συμμετείχε η σύζυγός του που είναι πρώην δημοσιογράφος, ο αδελφός του, ο δικηγόρος του και άλλα 10 άτομα - Οι κατηγορίες του Πενταγώνου και οι αντιδράσεις των Δημοκρατικών
Πιτ Χέγκσεθ