Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Αποζημίωση μαμούθ σε νταντά που ο εργοδότης της κατέγραφε με κρυφή κάμερα

23.09.2024 | 10:13
ΗΠΑ: Αποζημίωση μαμούθ σε νταντά που ο εργοδότης της κατέγραφε με κρυφή κάμερα

Μια 28χρονη νταντά από την Κολομβία, κατάφερε και πήρε αποζημίωση ύψους 2,78 εκατ. δολαρίων, καθώς ο πατέρας των παιδιών που πρόσεχε στο Μανχάταν των ΗΠΑ είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες μέσα στο δωμάτιό της.

Το δικαστήριο του Μανχάταν απεφάνθη πως το ζεύγος Εσποζίτο για το οποίο εργαζόταν ως εσώκλειστη νταντά, θα έπρεπε να καταβάλει 780.000 δολάρια στην 28χρονη Κέλι Αντράντε, ενώ ο Μάικλ Εσποζίτο θα πρέπει να της δώσει μόνος του άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια ως ηθική αποζημίωση.

Όλα αποκαλύφθηκαν το 2021, όταν η όμορφη νταντά εντόπισε κρυφή κάμερα στον ανιχνευτή καπνού μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν στο πλούσιο σπίτι του Στάτεν Άιλαντ.

Μάλιστα, η νταντά από την Κολομβία είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι ο Εσποζίτο είχε προσπαθήσει να εισβάλει στο δωμάτιό της, όταν αντιλήφθηκε πως είχε αποκαλυφθεί.

Η Κέλυ Αντράντε

Όπως είπε η ίδια είχε υποπτευθεί τον Εσποζίτο, όταν ο 35χρονος άρχισε να ρυθμίζει τον ανιχνευτή καπνού περισσότερο από το αναμενόμενο και μόλις 3 εβδομάδες μετά την πρόσληψη διαπίστωσε ότι της είχε βάλει κρυφή κάμερα. 

Το ζεύγος Εσποζίτο

Στη μήνυση η ίδια ανέφερε πως η κρυφή κάμερα κατέγραψε εκατοντάδες σκηνές με την ίδια να είναι γυμνή ή ημίγυμνη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version