Τετάρτη, 2 Οκτ.
20oC Αθήνα

ΗΠΑ: Αστυνομικός κατηγορείται πως στραγγάλισε την έγκυο σύντροφό του που διατηρούσε σχέσεις και με τον αδελφό του

ΗΠΑ: Αστυνομικός κατηγορείται πως στραγγάλισε την έγκυο σύντροφό του που διατηρούσε σχέσεις και με τον αδελφό του
Το θύμα Sandra Birchmore - Φωτογραφία Facebook

Για δολοφονία κατηγορείται ένας 34χρονος άνδρας ο οποίος φέρεται πως στραγγάλισε την σύντροφό του στις ΗΠΑ, όταν έμαθε πως ήταν έγκυος.

Ο 34χρονος Matthew Farwell που κατηγορείται για την δολοφονία, με καταγωγή από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης, βγήκε εκτός εαυτού και στραγγάλισε το θύμα, την 22χρονη Sandra Birchmore η οποία διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και με τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Το έγκλημα έγινε την 1η Φεβρουαρίου του 2021, όταν αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της την Sandra σε ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε αυτοκτονία, σύμφωνα με τη New York Post.

Ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ημέρες αργότερα, μετά την έρευνα που έκανε η αστυνομία και την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του θύματος.

Η ιστορία του ξεκινά από όταν η Sandra ήταν 13 χρόνων. Τότε ακριβώς γνώρισε τον δράστη καθώς η ίδια εντάχθηκε σε πρόγραμμα ανηλίκων που δούλευαν εθελοντικά στα αστυνομικά τμήμα ώστε μετά την ενηλικίωσή τους να ενταχθούν στο Σώμα.

Η Sandra Birchmore – Φωτογραφίες Facebook

Δύο χρόνια μετά, όταν η Sandra έγινε 15 χρόνων, απέκτησε σεξουαλικές επαφές μαζί του, με έναν συνάδελφό του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον William Farwell.

Κάποια από τα έγγραφα που εξετάζονται από τις δικαστικές αρχές αναφέρουν πως οι σχέσεις ήταν συναινετικές, ενώ άλλα περιγράφουν τις πράξεις ως κακοποιητικές.

Ο Matthew Farwell

Το 2021, η Sandra ανακοίνωσε στον Matthew ότι περιμένει το παιδί του και εκείνος τη δολοφόνησε. Αρκετό καιρό μετά όμως διαπιστώθηκε πως την ίδια περίοδο συνέχιζε να διατηρεί παράνομο δεσμό με τον 38χρονο αδερφό του, William, και μάλιστα προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Ο William Farwell – Αστυνομικό τμήμα «Stoughton»

Μέχρι στιγμής κανείς δεν γνωρίζει ποιος ήταν ο πατέρας του παιδιού που είχε στην κοιλιά της η Sandra. Ο William πάντως υποστηρίζει πως ήταν σίγουρα δικό του.

Τα δύο αδέλφια που εργάζονταν στο Σώμα, έχουν αποταχθεί πλέον και ο 34χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο αδελφός του και ο «παράνομος» σύντροφος του θύματος κατηγορείται και αυτός καθώς θεωρείται πως συνέβαλε στο έγκλημα με την συμπεριφορά του προς την 22χρονη.

Φωτογραφία: Associated Press

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις