Κόσμος

ΗΠΑ: Η στιγμή που ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Μισισίπι καταρρέει μέσα στη Γερουσία – Δείτε το βίντεο

«Ήμουν αφυδατωμένος» έγραψε ο 77χρονος Delbert Hosemann στο Χ - Το βίντεο έκανε τον γύρο των social media

Βίντεο που κάνει τον γύρο των social media δείχνει τη στιγμή που ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Μισισίπι, Delbert Hosemann, καταρρέι ξαφνικά μέσα στην αίθουσας της Γερουσίας της πολιτείας το πρωί της Τετάρτης (19.02.2025).

Η στιγμή που ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Μισισίπι πέφτει στο πάτωμα καταγράφηκε στη ζωντανή ροή των νομοθετικών διαδικασιών. Στα πλάνα φαίνεται ο 77χρονος Ρεπουμπλικανός να στέκεται στο βήμα της Γερουσίας, να πέφτει αργά προς το μικρόφωνο και στη συνέχεια στο πάτωμα.

Οι διαδικασίες της Γερουσίας διακόπηκαν αμέσως καθώς έλαβε ιατρική φροντίδα.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια και τις προσευχές», έγραψε ο Hosemann, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη θητεία τον Νοέμβριο του 2023, στο X (πρώην Twitter) το βράδυ της ίδιας μέρας.

«Ήμουν αφυδατωμένος και νιώθω καλά τώρα. Είμαι ευγνώμων για τους εξαιρετικούς ιατρικούς επαγγελματίες του Μισισίπι και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στη δουλειά αύριο. Πήρα το μάθημά μου: Μείνετε ενυδατωμένοι», συνέχισε.

Το βίντεο από το live της Γερουσίας του Μισισίπι έχει διαγραφεί, ωστόσο απόσμα από το περιστατικό κάνει τον γύρο των social media και οι χρήστες αμφισβητούν κατά πόσο είναι υγιής.

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό, η συζήτηση για την ηλικία των εκλεγμένων αξιωματούχων αναζωπυρώθηκε στις ΗΠΑ καθώς νωρίτερα αυτό το μήνα όταν ο γερουσιαστής Mitch McConnell, 82 ετών, φωτογραφήθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από πολλαπλές πτώσεις στο Καπιτώλιο.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεθάβουν νεκρούς και εγκλωβισμένους με τα χέρια τους από τα χαλάσματα του σεισμού στη Μιανμάρ - Δρόμοι κόπηκαν στη μέση, κτίρια διαλύθηκαν
Ο ηγέτης χούντας στη Μιανμάρ ζήτησε από όλες τις χώρες να προσφέρουν βοήθεια - Έχουν ανασυρθεί τουλάχιστον 60 πτώματα από μοναστήρια και άλλα κτίρια στην Πινμάνα
Σεισμός στην Μιανμάρ και στην Ταϊλάνδη
Η κυβέρνηση Τραμπ μεθοδεύει απελάσεις μεταναστών με νόμο του 18ου αιώνα – Το αίτημα στο ανώτατο δικαστήριο
Στις 15 Μαρτίου εκδόθηκε προσωρινή εντολή για αναστολή απέλασης 200 ανθρώπων, μέλη της συμμορίας Tren de Aragua, κίνηση της κυβέρνησης Τραμπ που βασίστηκε στον Νόμο περί Αλλοδαπών Εχθρών του 1798
Οι ΗΠΑ απελαύνουν φερόμενα μέλη του Tren de Aragua για να φυλακιστούν στο Ελ Σαλβαδόρ