Κόσμος

ΗΠΑ: Μεγάλες απώλειες στη Wall Street

Σημαντικές απώλειες κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, εν μέσω των προσπαθειών από κεντρικές τράπεζες πολλών χωρών να τιθασεύσουν τον καλπάζοντα πληθωρισμό στον απόηχο της μεγαλύτερης αύξησης επιτοκίων από τη Fed εδώ και 28 χρόνια.

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 741,46 μονάδων (–2,42%), στις 29.927,07 μονάδες.Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 453,06 μονάδων (–4,08%), στις 10.646,10 μονάδες.

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με πτώση 123,22 μονάδων (–3,25%), στις 3.666,77 μονάδες.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν κάνει πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς - «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις φάρμακα για να διορθώσεις κάτι»
Την ώρα που οι παγκόσμιες αγορές κλονίζονται και τα διεθνή χρηματιστήρια σημειώνουν πτώση, ο Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει την επιβολή δασμών και δεν κάνει πίσω
Ο Ντόναλντ Τραμπ