Πέμπτη, 15 Αυγ.
30oC Αθήνα

ΗΠΑ: Μητέρα έστησε στον τοίχο τον 6χρονο γιο της και τον πυροβόλησε – Είχε συνεργό τον σύντροφό της

ΗΠΑ: Μητέρα έστησε στον τοίχο τον 6χρονο γιο της και τον πυροβόλησε – Είχε συνεργό τον σύντροφό της
Φωτογραφία: Reuters

Ένα 6χρονο αγόρι βρήκε φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας και του συντρόφου της, όταν το έστησαν στον τοίχο και το πυροβόλησαν, μέσα στο σπίτι τους στο Όκλαντ σε μια δολοφονία που έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ.

Η 25χρονη Elaina Rose Jennings, και ο 33χρονος Daniel John Giacchina, σύμφωνα με το WDIV, αντιμετωπίζουν κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για τη δολοφονία του 6χρονου Giovanny «Chulo» Jennings, που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τις ΗΠΑ.

Η μητέρα και ο φίλος της αντιμετωπίζουν τώρα ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστούν.

Στις 30 Ιουλίου, η αστυνομία στο Madison Heights του Μίσιγκαν ανταποκρίθηκε σε ένα περιστατικό σε ένα τροχόσπιτο για ένα αγοράκι που βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του.  Όταν έφτασαν, οι αστυνομικοί βρήκαν το αγόρι αναίσθητο και με τραύματα σε όλο του το σώμα.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και πέθανε την επόμενη μέρα, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο 6χρονος έπεφτε συνέχεια θύμα ξυλοδαρμού, όχι πάντα από τη μητέρα του αλλά από τον σύντροφό της, τον οποίο μάλιστα η 25χρονη ενθάρρυνε να κακοποιεί τον γιο της.

Το ζευγάρι είχε βάλει και κάμερα για να παρακολουθεί την… «κακή συμπεριφορά» του 6χρονου.

«Έχουμε περάσει πάνω από 100 ώρες βλέποντας ανατριχιαστικά βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και μηνύματα στο κινητό και το Facebook. Περιγράφουν τα φρικιαστικά πράγματα που συνέβησαν σε αυτό το 6χρονο αγόρι», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

Ο ιατροδικαστής βρήκε στο άψυχο κορμάκι του αγοριού τραύματα στο κρανίο, τα χείλη, το στόμα, τα μάγουλα, το μέτωπο, τους ώμους, τα δάχτυλα, τους μηρούς και τα γόνατα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις