Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Οικογενειακό μουσικό συγκρότημα ξεκληρίστηκε σε αεροπορικό δυστύχημα   

27.07.2024 | 20:52
ΗΠΑ: Οικογενειακό μουσικό συγκρότημα ξεκληρίστηκε σε αεροπορικό δυστύχημα    

Η λάθος αντίδραση του συστήματος του αυτόματου πιλότου, πιθανότατα είναι η αιτία του αεροπορικού δυστυχήματος στις ΗΠΑ, με θύματα – μεταξύ άλλων- τρία μέλη συγκροτήματος με συγγενικούς δεσμούς.

Η αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε την Παρασκευή (26.07.2024) όταν το αεροσκάφος όπου επέβαιναν οι Jason και Kelly Nelon Clark μαζί με την κόρη τους Amber Nelon Kistler- που απάρτιζαν το αμερικανικό γκόσπελ γκρουπ The Nelons– κατέπεσε στο Wyoming των ΗΠΑ.

Η Autumn Nelon Streetman – η οποία επίσης αποτελεί μέλος του γκρουπ, που είναι υποψήφιο για βραβείο Grammy, αλλά δεν επέβαινε στο αεροσκάφος – επιβεβαίωσε τον θάνατο των γονιών και της αδελφής της στο Instagram.

Ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις «προσευχές, την αγάπη και την υποστήριξή τους» λίγες ώρες μετά τη μοιραία συντριβή.

Ο σύζυγος της Amber, Nathan Kistler, η συνεργάτης της οικογένειας Melodi Hodges, ο πιλότος Larry Haynie και η σύζυγός του Melissa Haynie σκοτώθηκαν επίσης, σύμφωνα με το μάνατζμεντ του συγκροτήματος.

Η Gaither Management δήλωσε ότι οι επιβάτες κατευθύνονταν προς το Σιάτλ για ένα live σε κρουαζιερόπλοιο.

Αξιωματούχοι της περιοχής όπου κατέπεσε το αεροπλάνο δήλωσαν ότι το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 13:00 τοπική ώρα, βόρεια της πόλης Gillette.

Εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών δήλωσε ότι οι προκαταρκτικές αναφορές δείχνουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη μετά από «πρόβλημα αυτόματου πιλότου».

"Scars In Heaven" by Gospel Country Group The Nelons (Official Music Video)

H Autumn -το νεότερο μέλος του οικογενειακού σχήματος- περίμενε την άφιξη των γονιών και της αδελφής της στο Σιάτλ όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version