Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Όπρα Γουίνφρεϊ και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν εμφάνιση – έκπληξη σε βιβλιοπωλείο της Καλιφόρνια

09.09.2024 | 12:13
ΗΠΑ: Όπρα Γουίνφρεϊ και Μέγκαν Μαρκλ έκαναν εμφάνιση – έκπληξη σε βιβλιοπωλείο της Καλιφόρνια

Oprah Winfrey speaks on Day 3 of the Democratic National Convention (DNC) at the United Center, in Chicago, Illinois, U.S., August 21, 2024. REUTERS/Mike Segar

Στα εγκαίνια ενός βιβλιοπωλείου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ βρέθηκε η Μέγκαν Μαρκλ η οποία μίλησε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το βιβλιοπωλείο «Godmothersbooks» άνοιξε στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, κοντά στην κατοικία της Μέγκαν Μαρκλ στο Μοντεσίτο, εκεί όπου διαμένει από το 2020 με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι. Η γνωστή παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ πραγματοποίησε εκεί την εκδήλωσή της «Oprah’s book club» έχοντας ομιλήτρια την δούκισσα του Σάσσεξ.

«Η πιο φωτεινή στιγμή των ομιλητών» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η συγγραφέας.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο ηθοποιός Μάρκο Λεόνε, ο συγγραφέας Σάκα Σενγκόρ και η ειδικός σε θέματα αστρολογίας και ψυχολογίας, Τζέννιφερ Φριντ, σύμφωνα με το People.

Η δούκισσα του Σάσεξ, στα εγκαίνια του «Godmothers» το οποίο δημιουργήθηκε από τις Τζένιφερ Ρούντολφ Γουόλς και Βικτόρια Τζάκσον, στο Summerland της Καλιφόρνιας, επέλεξε να φορέσει μία μπλε ολόσωμη φόρμα Club Monaco ενώ την συνδύασε με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Ο πρίγκιπας Χάρι, δεν παρέστη στην εκδήλωση, ωστόσο στην βιτρίνα του καταστήματος ανάμεσα στα βιβλία ήταν το «Spare» που κυκλοφόρησε το 2023 καθώς και το εικονογραφημένο μπεστ σέλερ της Μέγκαν «The Bench».

«Αυτό είναι το ράφι με τους τοπικούς συγγραφείς όταν μπαίνεις για πρώτη φορά μέσα…γιορτάζουμε τους συγγραφείς της πόλης μας σαν να είναι οι ήρωες της πόλης μας, γιατί για εμάς είναι» δήλωσε η Γουόλς σε ένα βίντεο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version