Site icon NewsIT

ΗΠΑ: Πλημμύρισε το θεματικό πάρκο της Ντόλι Πάρτον, Dollywood – Εικόνες χάους

30.07.2024 | 14:06
ΗΠΑ: Πλημμύρισε το θεματικό πάρκο της Ντόλι Πάρτον, Dollywood – Εικόνες χάους

Τα χειρότερα γλίτωσαν όσοι επισκέφτηκαν το θεματικό πάρκο της Ντόλι Πάρτον, Dollywood, καθώς μια ξαφνική βροχόπτωση προκάλεσε μεγάλες πλημμύρες στο πάρκο.

Σε στιγμιότυπα από το εσωτερικό του πάρκου της Ντόλι Πάρτον φαίνονται μεγάλες ποσότητες νερού που ρέουν και γρήγορα να πλημμυρίζουν καταστήματα και παιχνίδια. Οι πλημμύρες σημειώθηκαν στην περιοχή του Τένεσι των ΗΠΑ. 

Στο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, οι άνθρωποι κινούνταν μέσα στο νερό που έφθανε μέχρι τη μέση τους για να φτάσουν σε οχήματα που ήταν μερικώς βυθισμένα.

Σε ανακοίνωση των υπεύθυνων του θεματικού πάρκου αναφέρεται ότι οι επισκέπτες «κατευθύνθηκαν… με ασφάλεια στην έξοδο κατά τη διάρκεια της καταιγίδας» και ότι ένα άτομο τραυματίστηκε ελαφρά.

Σε αναρτήσεις τους στο X, αρκετοί επισκέπτες του πάρκου είπαν ότι οι πλημμύρες ήταν πρωτοφανείς και κάποιοι παραπονέθηκαν ότι δεν οδηγήθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Ένας χρήστης Χ είπε ότι οι θαμώνες έπρεπε να καταστρέψουν έναν φράχτη για να απομακρύνουν τα οχήματά τους από τον χώρο στάθμευσης, αφού ένα δέντρο έπεσε και έκλεισε τον δρόμο.

«Εξακολουθώ να αγαπώ το Dollywood… αλλά μόλις που ξεφύγαμε σήμερα» έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Το δημοφιλές θεματικό πάρκο προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες, καθώς και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες φαγητό και μουσική.

Η σταρ της κάντρι μουσικής Ντόλι Πάρτον, η οποία μεγάλωσε στην περιοχή και δάνεισε το όνομά της στο πάρκο το 1986, κάνει επίσης περιστασιακές εμφανίσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version