Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΗΠΑ: Σκότωσε και τεμάχισε 14χρονη τρανς – Την προσέγγισε μέσω εφαρμογής για ραντεβού

ΗΠΑ: Σκότωσε και τεμάχισε 14χρονη τρανς – Την προσέγγισε μέσω εφαρμογής για ραντεβού

Φρικτό έγκλημα έγινε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ όπου ένας 29χρονος κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό ενός 14χρονου τρανς κοριτσιού.

Ο δράστης της δολοφονίας είναι ο 29χρονος ΝτεΣόν Γουάτκινς, ενώ το θύμα ήταν η 14χρονη Πόλι Λάικενς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά για το έγκλημα στην Πενσιλβάνια τελευταία φορά που είδαν το κορίτσι ήταν στις 22 Ιουνίου και μετά από τρεις ημέρες οι συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Τη συγκεκριμένη μέρα η αστυνομία βρήκε ανθρώπινα μέλη στον ποταμό Σενάνγκο. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 14χρονη είχε δολοφονηθεί με χτύπημα στο κεφάλι με ένα αντικείμενο.

Ο ΝτεΣόν Γουάτκινς είπε στους αστυνομικούς ότι στις 22 Ιουνίου είχε κανονίσει να συναντηθεί ένα πρόσωπο το οποίο και είχε γνωρίσει μέσω της εφαρμογής Grindr.

Τον 29χρονο πρόδωσαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας και δεδομένα από social media, ενώ στοιχεία από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες της 14χρονης δείχνουν ότι περίμενε κάποιον κοντά σε ένα σημείο με κανό το απόγευμα της 22ας Ιουνίου.

Μάλιστα ο Γουάτκινς έχει καταγραφεί να κουβαλά σακούλες μπαινοβγαίνοντας στο διαμέρισμά του τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου  και λίγο μετά να μπαίνει στο αυτοκίνητό του με προορισμό την λίμνη όπου βρέθηκαν τα μέλη της σορού του κοριτσιού.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις