Κόσμος

ΗΠΑ: Συνταξιούχος πυροσβέστης συνελήφθη για συμμετοχή στις ταραχές στο Καπιτώλιο

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια, ο οποίος φέρεται να εκτόξευσε έναν πυροσβεστήρα εναντίον των αστυνομικών, κατά τη διάρκεια των ταραχών στο Καπιτώλιο, συνελήφθη.

Τη σύλληψη του συνταξιούχου πυροσβέστη Ρόμπερτ Σάνφορντ, από το Τσέστερ της Πενσιλβάνιας, είχε μεταδώσει νωρίτερα η εφημερίδα Wall Street Journal και επιβεβαίωσε μια εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Ο Σάνφορντ αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες για κακουργηματικές πράξεις, σε ομοσπονδιακό επίπεδο, μεταξύ των οποίων είναι και η επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σάνφορντ δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ύποπτο που σκότωσε τον αστυνομικό Μπράιαν Σίκνικ. Το FBI δεν έχει προς το παρόν δημοσιοποιήσει στοιχεία για τους υπόπτους που εξετάζονται για τον θάνατο του Σίκνικ, με το αιτιολογικό ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie