Κόσμος

ΗΠΑ: Υπέκυψε 22χρονη φοιτήτρια που είχε τραυματιστεί στο μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ – Εννιά οι νεκροί

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους – κυρίως νέων – εν μέσω πανικού και ποδοπατημάτων που σημειώθηκε στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld μετά τον θάνατο μιας 22χρονης φοιτήτριας στο Τέξας των ΗΠΑ, σύμφωνα με έναν δικηγόρο της οικογένειάς της.

Η Μπάρτι Σαχάνι, 22 ετών, πέθανε από «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ. Η φοιτήτρια του Πανεπιστημίου A&M του Τέξας νοσηλευόταν και βρισκόταν σε μηχανική υποστήριξη, δήλωσε ο Τζέιμς Λάσιτερ, δικηγόρος της οικογένειας.

Το μουσικό φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον που ξεκινούσε την περασμένη Παρασκευή εξελίχθηκε σε τραγωδία καθώς θεατές ποδοπατήθηκαν κατά την εναρκτήρια συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ.

https://twitter.com/IntelPointAlert/status/1456856889850007553?s=20

https://twitter.com/MalikEarnest/status/1456849388949495811?s=20

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie