Site icon NewsIT

Ιράκ: Τραγικός θάνατος για 12χρονο κορίτσι

07.07.2014 | 17:03
Ιράκ: Τραγικός θάνατος για 12χρονο κορίτσι

Δεν έχει τελειωμό η αιματοχυσία στο Ιράκ. Τουλάχιστον επτά νεκροί από αεροπορική επίθεση ο νέος θλιβερός απολογισμός, ανάμεσα στους οποίους κι ένα 12χρονο κορίτσι.

Νέα αεροπορική επιδρομή με 7 νεκρούς και 8 τραυματίες στη βόρεια Βαγδάτη από επίθεση αυτοκτονίας. Τουλάχιστον 7 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν αστυνομικοί, στη βόρεια Βαγδάτη όταν ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατίναξε ένα αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά σε σημείο ελέγχου.

Συνολικά 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση αυτή, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, που έγινε σε σημείο ελέγχου στην περιοχή Καντμίγια.

Την ίδια ώρα σήμερα αξιωματούχος των κουρδικών δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε ότι ένα 12χρονο κορίτσι σκοτώθηκε την Κυριακή (6/7) και 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν από αεροπορική επιδρομή που πραγματοποίησαν οι ιρακινές δυνάμεις στην πόλη Τουζ Χουρμάτου της βόρειας επαρχίας Σαλαχεντίν και απηύθυνε προειδοποίηση μετά το περιστατικό αυτό προς την ιρακινή κυβέρνηση.

Ιρακινά μαχητικά αεροσκάφη έβαλαν στόχο “μια ομάδα κατοικημένων κτιρίων στην καρδιά της πόλης” Τουζ Χουρμάτου, η οποία βρίσκεται 170 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης, χθες το απόγευμα, σκοτώνοντας το κορίτσι αυτό και τραυματίζοντας οκτώ ανθρώπους, διευκρίνισε ο Τζάμπαρ Γιάουαρ, γενικός γραμματέας των κουρδικών δυνάμεων πεσμεργκά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθερες αφέθηκαν οι Ινδές νοσηλεύτριες που είχαν απαγάγει στο Ιράκ

Ιράκ: Απήγαγαν 50 Ινδές νοσηλεύτριες

Απελευθερώθηκαν οι Τούρκοι οδηγοί που κρατούνταν όμηροι στο Ιράκ

Έξι νεκροί πολίτες από εναέρια επιδρομή στην πόλη Μπάιτζι του Ιράκ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version