Κόσμος

Ισμαήλ Χανίγια: Στο Κατάρ ο Φιντάν για την κηδεία του ηγέτη της Χαμάς – Συναντήθηκε με τον Μεσάαλ

Στη Ντόχα του Κατάρ για την κηδεία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ  Χανίγια, βρίσκεται ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, ο οποίος συναντήθηκε με τον αναπληρωτή επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της παλαιστινιακής οργάνωσης, Χαλέντ Μεσάαλ.

Στη συνάντηση, στην οποία ήταν παρόντες και οι γιοί του Ισμαήλ Χανίγια, Αμπντουσαλάμ και Χεμάμ, ο Φιντάν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Μεσάαλ, που είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Χαμάς.

Εκτός από τον Φιντάν στην κηδεία του Χανίγια θα παραστούν εκ μέρους της Τουρκίας, ο αντιπρόεδρος Τζεβνέτ Γιλμάζ και ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, Νουμάν Κουρτουλμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος