Κόσμος

Ισπανία: Ταύρος τραυμάτισε σοβαρά 28χρονο ταυρομάχο – Τον εκτόξευσε στον αέρα

Μια ταυρομαχία στην Ισπανία εξελίχθηκε πολύ άσχημα για τον 28χρονο ταυρομάχο, Αλεχάντρο Κονκέρο, καθώς ο ταύρος που είχε απέναντί του κατάφερε να τον χτυπήσει, να τον εκτοξεύσει στον αέρα και να τον τραυματίσει σοβαρά, με το σκληρό βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Στο εν λόγω βίντεο από την ταυρομαχία σε προάστιο της Μαδρίτης στην Ισπανία, φαίνεται ο Κονκέρο να προσπαθεί αλλά να μην καταφέρνει να αποφύγει την επαφή με τον ταύρο. Τα χτυπήματα ήταν τόσο σοβαρά, όπου χρειάστηκε η αεροδιακομιδή του 28χρονου ταυρομάχου στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, στο ίδιο βίντεο ακούγονται οι θεατές να ουρλιάζουν, καθώς φαίνεται δεν περίμεναν να συμβεί κάτι τέτοιο στην τρίτη ταυρομαχία στο πλαίσιο της εκδήλωσης Prieto de la Cal.

Δείτε το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ! Σκληρές εικόνες:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάγνωση των γιατρών αναφέρει ότι ο Αλεχάντρο Κονκέρο τραυματίστηκε σοβαρά στη βουβωνική χώρα από τον ταύρο. Ο 28χρονος είναι ο γιος του διάσημου ταυρομάχου στην Ισπανία, Χοσέ Κονκέρο, γνωστός και ως ο «Τυφώνας της Χουέλβα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Γάζα βυθισμένη στο σκοτάδι: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την κατάρρευση του νυχτερινού φωτισμού από τον Οκτώβριο του 2023
Η Λωρίδα της Γάζας, χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα εδώ και μήνες, εμφανίζεται πλέον επτά φορές λιγότερο φωτισμένη τη νύχτα σε σύγκριση με την περίοδο πριν από τις επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου
Παλαιστίνιοι στη Γάζα μεταφέρουν τρόφιμα 1