Δευτέρα, 28 Οκτ.
19oC Αθήνα

Ισραήλ: 1 νεκρός και 33 τραυματίες από το φορτηγό που έπεσε σε στάση λεωφορείου – Τρομοκρατική επίθεση «βλέπει» η αστυνομία

Ισραήλ: 1 νεκρός και 33 τραυματίες από το φορτηγό που έπεσε σε στάση λεωφορείου – Τρομοκρατική επίθεση «βλέπει» η αστυνομία

Ένας άνδρας υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη όταν ένα φορτηγό έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά σε στρατιωτική βάση στον κόμβο Glilot  το πρωί της Κυριακής (27.10.24), ανακοίνωσε το Ιατρικό Κέντρο Ichilov του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ερευνά το περιστατικό με το φορτηγό που έπεσε σε στάση λεωφορείου κοντά σε στρατιωτική βάση που έχει την έδρα της η υπηρεσία πληροφοριών του ισραηλινού στρατού, ως πιθανή τρομοκρατική επίθεση, αλλά ότι η έρευνα για το πιθανό κίνητρο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι γιατροί δήλωσαν ότι 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν το φορτηγό έπεσε στη στάση λεωφορείου βόρεια του Τελ Αβίβ σήμερα το πρωί.

Πολλοί άνθρωποι παγιδεύτηκαν κάτω από το όχημα.

Σύμφωνα με λογαριασμούς στην πλατφόρμα Χ που πρόσκεινται στην παλαιστινιακή πλευρά, στο περιστατικό με το φορτηγό έχασαν τη ζωή τους 5 Ισραηλινοί στρατιώτες και έχουν τραυματιστεί 50 ακόμα. Μάλιστα, αποκαλύπτουν και την ταυτότητα του οδηγού. «Ένας άνδρας από τη Καλανσούβα, ονόματι Ραμί Νατόρ, εξαπέλυσε επίθεση με φορτηγό κοντά στις εγκαταστάσεις της Μοσάντ και της Μονάδας 8200 βόρεια του Ισραήλ», αναφέρεται σε μια χαρακτηριστική ανάρτηση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις