Site icon NewsIT

Ισραήλ: Τρομοκράτες σκότωσαν έξι ανθρώπους σε σταθμό τρένου του Τελ Αβίβ λίγο πριν την πυραυλική επίθεση του Ιράν

02.10.2024 | 11:04
Ισραήλ: Τρομοκράτες σκότωσαν έξι ανθρώπους σε σταθμό τρένου του Τελ Αβίβ λίγο πριν την πυραυλική επίθεση του Ιράν

Ανατριχιαστικά πλάνα δείχνουν δύο τρομοκράτες να κυνηγούν πολίτες σε σιδηροδρομικό σταθμό του Τελ Αβίβ πριν πυροβολήσουν θανάσιμα έξι ανθρώπους κι όλα αυτά λίγα λεπτά πριν το Ιράν εξαπολύσει πυραυλική επίθεση κατά του Ισραήλ.

Τουλάχιστον εννέα άλλοι τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης (01.10.2024) σε στάση τρένου στο Τελ Αβίβ λίγες ώρες πριν την επίθεση με 200 πυραύλους που δέχθηκε από το Ιράν.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας δείχνει δύο τρομοκράτες, ένας από τους οποίους είχε στα χέρια του αυτόματο όπλο και ο άλλος μαχαίρι, ντυμένοι στα μαύρα, να περιφέρονται κατά μήκος ενός σταθμού του σταθμού πριν αρχίσουν να πυροβολούν και να σκοτώνουν. 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, οι δύο ένοπλοι άνδρες «εξουδετερώθηκαν» από τις δυνάμεις ασφαλείας αφού όμως σκότωσαν έξι ανθρώπους.

Ο διοικητής της αστυνομίας του Τελ Αβίβ σε δηλώσεις του είπε ότι οι τρομοκράτες μπήκαν στο συρμό του τραμ και άνοιξαν πυρ. Μετά βγήκαν και συνέχισαν να πυροβολούν πολίτες που ήταν στον δρόμο. «Δεν είναι Ισραηλινοί, γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες και κάνουμε έρευνες», είπε ακόμη.

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version