Κόσμος

Ισχυρός σεισμός 6,6 Ρίχτερ στη Σιγκαπούρη

Η περιοχή χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σεισμογενής και δίνει μεγάλα μεγέθη σεισμού.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,6 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στην ανατολική Ταϊβάν, περί τα 120 χιλιόμετρα νότια,νοτιοδυτικά του Ισιγκάκι-τζίμα στα νησιά Ριουκίου της Ιαπωνίας,ανακοινώθηκε από το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής.Το επίκεντρο ήταν σε σχετικά μικρό βάθος,στα περίπου δέκα χιλιόμετρα.

Το Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος παλλιροϊκού κύματος.

Δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες για τυχόν ζημιές η θύματα. Η περιοχή θεωρείται σεισμογενής.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν στηρίζει τον Ζελένσκι και τη «λέει» στον Τραμπ! «Αν κάποιος παίζει με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αυτός λέγεται Πούτιν»
«Αν υπάρχει ένα μόνο πρόσωπο, που όλοι ακούσαμε να μας απειλεί με πυρηνικά, δεν πρέπει να τον αναζητήσουμε στην πλευρά του Κιέβου» διαμηνύει ο Πρόεδρος της Γαλλίας
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν