Δευτέρα, 14 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ιταλία: 28χρονος από το Μπαγκλαντές βίασε και άφησε έγκυο μια 10χρονη

Ιταλία: 28χρονος από το Μπαγκλαντές βίασε και άφησε έγκυο μια 10χρονη

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 28χρονος μετανάστης από το Μπαγκλαντές βίασε και άφησε έγκυο ένα παιδί μόλις 10 ετών στην Ιταλία.

Όλα έγιναν σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Σαν Κολομπανό ντι Κολιό, στην Μπρέσια της βόρειας Ιταλίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές στο σώμα και στη συμπεριφορά της μικρής κόρης της.

Ύστερα από ερωτήσεις το κορίτσι τελικά αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα του για όσα πέρασε στα χέρια του 28χρονου. Το παιδί στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος.

Οι γιατροί προχώρησαν σε έκτρωση καθώς από την εγκυμοσύνη θα κινδύνευε η ζωή της, ενώ ο 28χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης και οδηγήθηκε σε φυλακή της Μπρέσια.

Ο κατηγορούμενος αρχικά πλησίασε τη μητέρα της 10χρονης και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας της άρχισε να περνά όλο και περισσότερο χρόνο με το παιδί.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο ιερέας της ενορίας της περιοχής σημείωσε πως μετανάστες φιλοξενούνται για χρόνια στο χωριό και δεν έχει υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα: «Αυτό που συνέβη είναι ένα φρικτό γεγονός που με κάνει να αηδιάζω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι μετανάστες ή όχι. Δυστυχώς είναι πράγματα που μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε πλαίσιο, ακόμη και μέσα στο σπίτι».

Κατά το ίδιο δημοσίευμα κανείς δεν έμαθε ή γνώριζε τίποτα στο χωριό μέχρι που είδαν το σχετικό ρεπορτάζ στην τηλεόραση.

Η 10χρονη μαζί με τη μητέρα της μεταφέρθηκε σε «προστατευόμενη» τοποθεσία σε άλλο σημείο της Λομβαρδίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις