Site icon NewsIT

Ιταλία: Εξαφανίστηκε αεροσκάφος με τρεις επιβάτες που κατευθυνόταν προς τη Γαλλία

18.09.2024 | 16:59
Ιταλία: Εξαφανίστηκε αεροσκάφος με τρεις επιβάτες που κατευθυνόταν προς τη Γαλλία

Republican Presidential nominee and former U.S. President Donald Trump's airplane approaches Palm Beach International Airport, following an apparent assassination attempt on him, after a gunman was found at Trump's golf course, in Palm Beach, Florida, U.S. September 17, 2024. REUTERS/Marco Bello

Ένα μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν τρεις Γάλλοι εξαφανίστηκε από τα ραντάρ το πρωί της Τρίτης (17/09/2024) στη βορειοκεντρική Ιταλία και το οποίο είχε προορισμό τη Γαλλία.

Το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Παολούτσι, κοντά στη περιοχή Μόντενα στην Ιταλία και κατευθυνόταν στη Γαλλία, η υπηρεσία ορεινών διασώσεων της Εμίλια-Ρομάνια, που είναι υπεύθυνη για τις έρευνες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (17/09/2024) και σε αυτές συμμετέχουν αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας και πεζοπόρα τμήματα.

Επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επαρχία της Πάρμας, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Παολούτσι.

«Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες, με τη βροχή, τον ισχυρό άνεμο και την κακή ορατότητα, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολες τις έρευνες και αποκλείουν προς το παρόν τη χρήση ελικοπτέρων», διευκρίνισε η υπηρεσία ορεινών διασώσεων.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version