Site icon NewsIT

Ιταλία: Η 65χρονη πάτησε τον μετανάστη με το αυτοκίνητό της τέσσερις φορές – Τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό

12.09.2024 | 09:12
Ιταλία: Η 65χρονη πάτησε τον μετανάστη με το αυτοκίνητό της τέσσερις φορές – Τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό

Με απίστευτη κυνικότητα η 65χρονη επιχειρηματίας που συνέθλιψε με το αυτοκίνητό της τον άτυχο μετανάστη στην Ιταλία υποστήριξε στις ιταλικές Αρχές ότι ήθελε απλά να πάρει πίσω την τσάντα της…

Ο δικαστής διέταξε την κατ’οίκον κράτηση της 65χρονης Σίνθια νταλ Πίνο με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, λέγοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος φυγής της 65χρονης ούτε και πιθανότητα αλλοίωσης των στοιχείων εκ μέρους της. Η άγρια δολοφονία του 47χρονου μετανάστη σε έναν δρόμο στην πόλη Βιαρέτζιο της βόρειας Ιταλίας έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας.

Όλα έγιναν όταν ο 47χρονος έκλεψε την τσάντα της 65χρονης. Η ίδια τότε μπήκε στο SUV, ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε τον 47χρονο, ενώ στη συνέχεια έκανε όπισθεν και τον ξαναχτύπησε συνολικά τέσσερις φορές συνθλίβοντάς τον. 

Με απόλυτη ηρεμία η ίδια, όπως φαίνεται στο βίντεο, βγαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνει την τσάντα της από το πτώμα και ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο.

Δευτερόλεπτα μετά απομακρύνεται από το σημείο. 

Η 65χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Ο 47χρονος Μαλκούμ

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο 47χρονος ήταν ο Σαίντ Μαλκούμ, μετανάστης που έφτασε στην Ιταλία το 2004, δεν είχε διεύθυνση μόνιμης κατοικίας και είχε φάκελο για ληστείες και κλοπές. Σε βάρος του είχαν εκδοθεί περίπου 10 αποφάσεις απέλασης που δεν είχαν εκτελεστεί. «Τον είχα υπερασπιστεί αρκετές φορές. Τον έβλεπα συχνά να γυρίζει γύρω από το γραφείο μου, σε σκαλιά εκκλησίας. Πήγαινε από εδώ και από εκεί, αλλά δεν ήταν επικίνδυνος τύπος» δήλωσε ο δικηγόρος Ενρίκο Καρμπόνι.

Αρχικά η Πίνο ισχυρίστηκε ότι ο Μαλκούμ την απείλησε με μαχαίρι, για να του δώσει τη τσάντα. Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ο 47χρονος της είπε ότι είχε μαζί του μαχαίρι και θα το χρησιμοποιούσε αν δεν του έδινε την τσάντα. 

Η ίδια υποστήριξε, μέσω του δικηγόρου της, ότι ήθελε απλά να πάρει πίσω την τσάντα της και όχι να σκοτώσει τον 47χρονο.

Σημείωσε, δε, ότι δεν κάλεσε αμέσως την αστυνομία, γιατί το κινητό της τηλέφωνο ήταν στην τσάντα που της είχε αρπάξει ο μετανάστης.

Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν όπλο στην κατοχή του. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version