Κόσμος

Ιταλία: Η κυβέρνηση απαγορεύει την χρήση των κινητών στις σχολικές τάξεις

Η κυβέρνηση της Ιταλίας δημοσιοποίησε σήμερα (20.12.2022) εγκύκλιο με την υπογραφή του υπουργού Παιδείας, Τζουζέπε Βαλντιτάρα, και απαγορεύει τη χρήση κινητών στη διάρκεια του μαθήματος στα σχολεία.

Στην εγκύκλιο της κυβέρνησης της Ιταλίας, αναφέρεται πως η χρήση κινητών είναι «ένα στοιχείο που διασπά την προσοχή» και δείχνει «έλλειψη σεβασμού στους δασκάλους», προσθέτοντας πως αποτελεί προτεραιότητα η αποκατάσταση του κύρους των εκπαιδευτικών.

Στην εγκύκλιο προστίθεται ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών είναι δυνατό να επιτραπεί για εκπαιδευτικούς λόγους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια
Ο Τραμπ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για μια συμφωνία, τόνισε, αλλά έχει πολλές προτεραιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει περαιτέρω εκτός κι αν υπάρχουν ενδείξεις προόδου.
Μάρκο Ρούμπιο