Κόσμος

Ιταλία: “Αν κυβερνήσουμε θα καταργήσουμε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας”

Ο γραμματέας της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι, έγραψε σήμερα στο διαδίκτυο ότι αν το κόμμα του κυβερνήσει την Ιταλία, θα καταργήσει τις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας.

Ο Σαλβίνι έγραψε ότι ελπίζει να μπορέσει να ανταποκριθεί η Ιταλία στην έκκληση του υπεύθυνου της Ένωσης Βιομηχάνων της Ρωσίας. Διότι “οι παράλογες αυτές κυρώσεις ζημιώνουν σοβαρά την ιταλική οικονομία”.

Παράλληλα, ο γραμματέας της Λέγκα πρόσθεσε ότι επιθυμεί να δημιουργήσει υπουργείο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβουλεύσεις στην Ιταλία

Από μεθαύριο, ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματαρέλα, θα αρχίσει τις διαβουλεύσεις με τα κόμματα, για να εξακριβωθεί αν μπορεί να συγκροτηθεί νέα κυβέρνηση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πούτιν: «Αμετάβλητη» η θέληση για την ενίσχυση του ρωσικού στρατού σε έναν κόσμο «γρήγορων αλλαγών»
«Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις μαχητικές ικανότητες του στρατού και του ναυτικού, την προετοιμασία του για μάχη ως ουσιώδους συνιστώσας της ασφάλειας της Ρωσίας»
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν