Κόσμος

Ιταλία: Οι συγκλονιστικές εικόνες από τη… μάχη πλοίου με την μανιασμένη θάλασσα

Η κακοκαιρία που σαρώνει την Ιταλία έχει χτυπήσει με σφοδρότητα και το νησί Πόντσα, όπου πλοίο έδωσε μια αληθινή μάχη με τη μανιασμένη θάλασσα και οι εικόνες που καταγράφηκαν ήταν συγκλονιστικές.

Το πλοίο ταξίδευε χθες (20.1.2023) στο νησί Πόντσα στα ανοικτά των ακτών της περιοχής Λάτσιο της Ιταλίας και βρέθηκε αντιμέτωπο με τη μανία της φύσης.

Το πλοίο βρέθηκε εν μέσω των τεράστιων κυμάτων που προκάλεσε η μεγάλη κακοκαιρία και ο κίνδυνος ναυαγίου ήταν ορατός.

Το σκάφος έμοιαζε με καρυδότσουφλο μέσα στη μανιασμένη θάλασσα, ενώ τα κύματα είχαν πλημμυρίσει το κατάστρωμα.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε σε βίντεο την μεγάλη μάχη που έδινε το πλοίο στην θάλασσα τη Ιταλίας. Το σκάφος άντεξε τελικά και φέρεται να έφτασε σώο στον προορισμό του την πόλη Φόρμια.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού