Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ιταλία: Ψάχνουν αν υπήρχε δεύτερο άτομο στο SUV με την 65χρονη που συνέθλιψε τον μετανάστη

Photo by: Markus C. Hurek/picture-alliance/dpa/AP Images
Markus C. Hurek/picture-alliance/dpa/AP Images

«Είχα μόλις μπει στο αυτοκίνητό μου όταν αυτός ο άνδρας άνοιξε την πόρτα και πήρε την τσάντα μου. Άφησέ την αλλιώς θα σε σκοτώσω» μου φώναξε. Τι έπρεπε να κάνω;» λέει με απίστευτη κυνικότητα η Σίνθια νταλ Πίνο, η 65χρονη επιχειρηματίας που συνέθλιψε με το SUV της τον 47χρονο μετανάστη στη βόρεια Ιταλία.

Στο βίντεο φαίνεται η 65χρονη να πέφτει σκόπιμα πάνω στον άτυχο 47χρονο μετανάστη, που λίγα λεπτά πριν της είχε πάρει την τσάντα, να τον πατάει τέσσερις φορές με το αυτοκίνητό της μέχρι που τον συνθλίβει στην πόλη Βιαρέτζιο της βόρειας Ιταλίας.

Τα πλάνα έχουν κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης κι έχουν προκαλέσει σοκ.

Ο δικαστής διέταξε την κατ’οίκον κράτηση της 65χρονης Σίνθια νταλ Πίνο με ηλεκτρονικό βραχιολάκι, λέγοντας πως δεν υπάρχει κίνδυνος φυγής της 65χρονης και αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. 

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας 

Η δολοφονία σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην πόλη Βιαρέτζιο.

Ο 47χρονος κλέβει την τσάντα της 65χρονης. Η Σίνθια νταλ Πίνο μπαίνει στο SUV, ανέπτυξε ταχύτητα και χτύπησε τον 47χρονο, ενώ στη συνέχεια έκανε όπισθεν και τον ξαναχτύπησε συνολικά τέσσερις φορές συνθλίβοντάς τον. 

Με τρομακτική ηρεμία η ίδια, όπως φαίνεται στο βίντεο, βγαίνει από το αυτοκίνητο, παίρνει την τσάντα της από το πτώμα, ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο λκαι φεύγει σαν μην έχει συμβεί τίποτα.

Για 40 δευτερόλεπτα την έχει κυριεύσει η παράνοια.

Το βίντεο της άγριας δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα. «Με απείλησε ότι θα με σκοτώσει: τι έπρεπε να κάνω;» είπε στους αξιωματικούς που την συνέλαβαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

«Νόμιζα ότι είχε μαχαίρι» υποστήριξε στη συνέχεια. Όμως οι ερευνητές δεν βρήκαν κανένα μαχαίρι.

Η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει αν υπήρχε άλλο άτομο στο SUV με την Ντελ Πίνο τη στιγμή που σκότωνε τον άτυχο άντρα, σύμφωνα με την Il Messaggero

«Με λήστεψαν», ήταν τα μόνα λόγια που είπε η Dal Pino στους αστυνομικούς όταν χτύπησαν την πόρτα της κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η ίδια υποστήριξε, μέσω του δικηγόρου της, ότι ήθελε απλά να πάρει πίσω την τσάντα της και όχι να σκοτώσει τον 47χρονο.  

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν» είπε στην απολογία της

Το πτώμα του Σαίντ Μαλκούμ, έγινε αντιληπτό από ένα ζευγάρι που περπατούσε για το σπίτι του. Κάλεσαν ασθενοφόρο νομίζοντας ότι ο άνδρας που ήταν πεσμένος στο έδαφος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο 47χρονος πέθανε λίγο μετά την άφιξή του στα επείγοντα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις