Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ιταλία: Βίντεο από τη στιγμή που η επιχειρηματίας συνθλίβει με το αυτοκίνητό της τον μετανάστη

Ιταλία: Βίντεο από τη στιγμή που η επιχειρηματίας συνθλίβει με το αυτοκίνητό της τον μετανάστη
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ιταλίδα επιχειρηματίας από την πόλη Βιαρέτζιο, στην Τοσκάνη, είναι η γυναίκα που τραυμάτισε θανάσιμα με το αυτοκίνητό της ένα 47χρονο άστεγο Αλγερινό μετανάστη, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα της είχε κλέψει την τσάντα έξω από εστιατόριο, στην Ιταλία.

Η γυναίκα από την Ιταλία εντόπισε τον άστεγο μετανάστη στον δρόμο, λίγα λεπτά αφότου της είχε κλαπεί η τσάντα και τον χτύπησε τρεις φορές με το αυτοκίνητο, αφήνοντάς τον ημιθανή στο πεζοδρόμιο. Απομακρύνθηκε, αφού πρώτα ξαναπήρε την τσάντα της.

Την τραγική σκηνή βιντεοσκόπησαν κλειστές κάμερες ασφαλείας, οι εικόνες των οποίων επέτρεψαν, στη συνέχεια, να εντοπιστεί και να συλληφθεί η δράστις, ηλικίας 65 ετών.

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας:

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, αλλά μόνον να τον σταματήσω και να βρω την τσάντα μου που περιείχε την ταυτότητα και τα κλειδιά του σπιτιού μου, διότι μένω κοντά στο σημείο στο οποίο με λήστεψαν» είπε στην απολογία της η γυναίκα.

Στην Ιταλία, η ιστορία αυτή έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και μεγάλη δημόσια συζήτηση για το μέχρι ποιου σημείου μπορεί να οδηγήσουν πρωτοβουλίες με στόχο την αυτοδικία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις