Κόσμος

Ιβάνκα Τραμπ: Στην Ακρόπολη με τον σύζυγό της η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Την Ακρόπολη και το αρχαιολογικό μουσείο επισκέφθηκε η Ιβάνκα Τραμπ. Η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ βρέθηκε στη χώρα μας μαζί με τον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ.

Η Ιβάνκα Τραμπ ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα σύντομο κείμενο από τις εντυπώσεις της από την επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Όπως τόνισε στην ανάρτησή της η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, «στεκόμενη στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές δομές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, ένιωσα δέος για την εκπληκτική δύναμη της ανθρώπινης ευφυΐας».

Παράλληλα, η Ιβάνκα Τραμπ υπογράμμισε ότι «η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη έκοβε την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίου και σύγχρονου αστικού τοπίου. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

Η ανάρτηση της Ιβάνκα Τραμπ στο Instagram:

«Εξερευνώντας την Ακρόπολη στην Αθήνα!

Η Ακρόπολη είναι μια απόδειξη των απίστευτων επιτευγμάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και της διαρκούς κληρονομιάς τους. Είναι ένα μέρος όπου η ιστορία ζωντανεύει, μεταφέροντάς σας πίσω στο χρόνο σε μια εποχή μύθου, φιλοσοφίας και πολιτιστικής λαμπρότητας.

Στεκόμενος στην κορυφή αυτής της αρχαίας ακρόπολης, που περιβάλλεται από εμβληματικές κατασκευές όπως ο Παρθενώνας και το Ερέχθειο, με ενέπνευσε δέος η απίστευτη δύναμη της ανθρώπινης ευρηματικότητας.

Η πανοραμική θέα της Αθήνας από την Ακρόπολη κόβει την ανάσα, προσφέροντας ένα μαγευτικό μείγμα αρχαίων και σύγχρονων αστικών τοπίων. Είναι ένα θέαμα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ivanka Trump (@ivankatrump)

 

 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τα 7,7 Ρίχτερ στη Μιανμάρ - Μία εβδομάδα εθνικού πένθους κηρύχτηκε στη χώρα
Στη Μιανμάρ θα σταματήσει αύριο κάθε δραστηριότητα για ένα λεπτό στις 12:51 και δύο δευτερόλεπτα τοπική ώρα (08:21 το πρωί ώρα Ελλάδας), τη στιγμή που γινόταν ο σεισμός των 7,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Προσωπικό διάσωσης μπροστά από τα συντρίμμια κτιρίου που κατέρρευσε από τον σεισμό στην πόλη Μανταλέι της Μιανμάρ
Ο Τραμπ κόβει την ιστορική μανόλια που φυτεύτηκε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Άντριου Τζάκσον πριν από 200 χρόνια
«Όλα πρέπει να τελειώσουν, και αυτό το δέντρο είναι πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια, στην είσοδο του Λευκού Οίκου και πρέπει τώρα να αφαιρεθεί», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ
Η ιστορική μανόλια του Άντριου Τζάκσον που ήταν Πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829 έως το 1837