Κόσμος

Καγκελάριος Αυστρίας: «Η Τουρκία επιτίθεται στα σύνορα της ΕΕ και της Ελλάδας»

Με πολλές ημέρες καθυστέρηση ο καγκελάριος της Αυστρίας αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ που είναι τα σύνορα της Ελλάδας μιλώντας ξεκάθαρα για επίθεση της Τουρκίας.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς χαρακτήρισε σήμερα «επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας» την απόφαση της Άγκυρας να ανοίξει τα σύνορά της με την Ευρώπη για να περάσουν πρόσφυγες που βρίσκονται στο έδαφός της.

«Είναι μια επίθεση της Τουρκίας εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ελλάδας. Ανθρώπινα πλάσματα χρησιμοποιούνται για να ασκηθεί πίεση επί της Ευρώπης», δήλωσε ο Σεμπάστιαν Κουρτς στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που ήταν αφιερωμένη στην κατάσταση στη Συρία και στα ελληνοτουρκικά σύνορα όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι πρόσφυγες που θέλουν να περάσουν στην Ευρώπη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας
Το «ιδιαίτερο» και πολυτελές τελευταίο γεύμα θανατοποινίτη που εκτελέστηκε με τουφέκι στη Νότια Καρολίνα
Ο Μαχντί κλήθηκε να επιλέξει τον τρόπο θανάτωσής του ανάμεσα στην ηλεκτρική καρέκλα, τη θανατηφόρα ένεση και το εκτελεστικό απόσπασμα, και επέλεξε «την λιγότερο επίπονη μέθοδο εκτέλεσης»
Ο Mikal Mahdi
Ο Ντόναλντ Τραμπ ψάχνει συμμάχους στον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα - Ανάλυση του CNN
«Για τον Αμερικανό πρόεδρο, η προσπάθεια να διαμορφώσει ένα αξιόπιστο διεθνές μέτωπο ενάντια στο Πεκίνο ίσως αποδειχθεί η πιο δύσκολη αποστολή της δεύτερης θητείας του» τονίζει το αμερικανικό δίκτυο
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε υπουργικό συμβούλιο στον Λευκό Οίκο 2