Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Και δεύτερος πήγε να επιτεθεί στον Μπερλουσκόνι!

Η είσοδος του νοσοκομείου που νοσηλεύεται ο Μπερλουσκόνι

Είναι ένας 26χρονος κι αυτός με ψυχολογικά προβλήματα ο οποίος έφτασε σε απόσταση αναπνοής…

από το δωμάτιο του Καβαλιέρε.
Κατάγεται από το Τορίνο και είχε φτάσει μέχρι το σαλόνι του έβδομου ορόφου όπου βρίσκεται και το δωμάτιο του Μπερλουσκόνι. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άτομο με ασταθή ψυχολογική κατάσταση που δήλωσε στους εισαγγελείς ότι, “ήθελε να χαιρετήσει τον Μπερλουσκόνι”. Στο αυτοκίνητό του, παρκαρισμένο έξω από το νοσοκομείο, βρέθηκαν ξύλινα και πλαστικά μπαστούνια του μπέιζμπολ και του χόκεϊ. 

Η νοσηλεία του επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έπεσε θύμα επίθεσης παράφρονα την Κυριακή στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα να φέρει τραύματα στο πρόσωπο, «παρατάθηκε κατά μία ημέρα» εξαιτίας των εμμενόντων πόνων που νοιώθει ο πρωθυπουργός, ανακοίνωσε σήμερα στον Τύπο ο προσωπικός του γιατρός.

Η εισαγγελία του Μιλάνου, αποφάσισε ότι ο 42χρονος Μάσσιμο Ταρτάλια, που επετέθη την Κυριακή στον Μπερλουσκόνι και ο οποίος έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή. Ετσι, απορρίφθηκε το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισής του που είχαν ζητήσει να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια σε κοινότητα, για να μπορέσει να υποβληθεί σε κατάλληλη θεραπεία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε