Site icon NewsIT

Και… ξαφνικά φταίει πάλι η Ελλάδα

23.03.2016 | 11:47
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπάρχει "επείγουσα ανάγκη να ενισχυθεί ο έλεγχος των εξωτερικών συνόρων" της ΕΕ, δήλωσε ο Γάλλος πρωθυπουργός Μανουέλ Βαλς. Παρόμοιες δηλώσεις είχαν γίνει και ύστερα απ' τις επιθέσεις στο Παρίσι.

Και τότε και τώρα οι Ευρωπαίοι και ειδικότερα Γάλλοι και Βέλγοι που δέχθηκαν τις επιθέσεις στάθηκαν στο γεγονός ότι κάποιοι, τρεις συνολικά, από τους σχεδόν 15 εμπλεκόμενους στις δύο επιθέσεις πέρασαν από τη Ελλάδα, εντοπίστηκε ότι έφτασαν στην Ευρώπη μέσω Λέρου.
Το 1/5 των τρομοκρατών, δηλαδή, πέρασε από την Ελλάδα, όπου καταγράφηκαν, γι’ αυτό και εντοπίστηκε ύστερα το πέρασμά τους, και εναντίον των οποίων δεν υπήρχε τότε κανένα στοιχείο ώστε οι ελληνικές αρχές να τους σταματήσουν.
Για να μην έχουν σοβαρότατο πρόβλημα, καθώς ο φόρος αίματος είναι βαρύτατος, Γάλλοι και Βέλγοι αξιωματούχοι επιλέγουν να κατηγορήσουν εμμέσως πλην σαφώς άλλους. Την Ελλάδα δηλαδή.
Μια Ελλάδα που δέχθηκε ένα εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες οι οποίοι πέρασαν τράνζιτ προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη η οποία ουσιαστικά τους απεύθυνε πρόσκληση.
Μόλις η Γερμανία και οι άλλες Ευρωπαϊκές χώρες κάλυψαν τον αριθμό ειδικευμένων και ανειδίκευτων εργατών και επιστημόνων (φθηνών μάλιστα χεριών εργασίας καθώς οι άνθρωποι αυτοί προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες) τα σύνορα ως… δια μαγείας έκλεισαν και η Ελλάδα βρέθηκε ξανά στο… εδώλιο του κατηγορούμενου…
Τώρα ξαφνικά οι δυτικοί ανακάλυψαν ότι οι τζιχαντιστές έχουν στη διάθεσή τους “γνήσια” συριακά διαβατήρια, οι Γάλλοι μάλιστα ανακάλυψαν ότι υπάρχουν περιοχές στο Βέλγιο όπου ακραία στοιχεία του ισλαμισμού έχουν διεισδύσει…

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version