Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Κάι Τραμπ: Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ που έκλεψε τις εντυπώσεις και βάλθηκε να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του

Κάι Τραμπ: Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ που έκλεψε τις εντυπώσεις και βάλθηκε να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό του
Reuters

Στο συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων βρέθηκε η εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Τραμπ, η οποία εκθείασε τον μεγιστάνα παππού της και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από την κοινή ζωή τους. 

Η 17χρονη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι Τραμπ, που είναι κόρη του πρωτότοκου γιου του, ανέβηκε στο βήμα των Ρεπουμπλικανών λίγο πριν τον πατέρα της και μίλησε για τον περήφανο παππού Τραμπ, θέλοντας να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του 78χρονου πολιτικού. 

«Μιλάω σήμερα για να μοιραστώ την πλευρά του παππού μου που οι άνθρωποι δεν βλέπουν συχνά», είπε. «Για μένα, είναι απλά ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει γλυκά και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτάνε. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο. Όταν μπήκα στον κατάλογο των αριστούχων, το παρουσίασε στους φίλους του με μεγάλη υπερηφάνεια» συνέχισε. 

«Μου τηλεφωνεί την ώρα που είμαι στο σχολείο για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του. Αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και θα πρέπει να τον ξαναπάρω αργότερα» συμπλήρωσε.

Τέλος σημείωσε πως: «Πολλοί έχουν υποχρεώσει τον παππού μου να περάσει από την κόλαση, όμως αυτός στέκεται ακόμα όρθιος. Παππού, είσαι μεγάλη έμπνευση και σε αγαπώ. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται σαν ένα διαφορετικό άτομο, αλλά εγώ τον ξέρω γι’ αυτό που είναι».

«Είναι πολύ στοργικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα αγωνίζεται κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη» κατέληξε επαναλαμβάνοντας το σλόγκαν του παππού. 

Κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της Βανέσα Τραμπ

Η 17χρονη Κάι Τραμπ είναι η μεγαλύτερη από τα συνολικά 10 εγγόνια του Τραμπ. Από τη στιγμή που γεννήθηκε, ως εγγονή του Τραμπ, βρισκόταν συχνά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας αν και η ίδια μεγαλώνοντας είχε προσπαθήσει να διατηρήσει ένα πιο ήσυχο προφίλ.

Λατρεύει το γκολφ όπως ο παππούς της και μέσα στη χρονιά κέρδισε ένα γυναικείο πρωτάθλημα στο γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το Σαββατοκύριακο δημοσίευσε μια από τις φωτογραφίες με τον παππού της να υψώνει τη γροθιά του, αφού έχει δεχτεί την σφαίρα στο αυτί και έγραψε: «Σε αγαπάμε παππού. Ποτέ μην σταματάτε να αγωνίζεστε!».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις