Site icon NewsIT

Καλιφόρνια: Βιολογική μητέρα απήγαγε τα 8 παιδιά της από ανάδοχες οικογένειες διασχίζοντας τις ΗΠΑ προτού συλληφθεί

23.10.2023 | 15:13
Καλιφόρνια: Βιολογική μητέρα απήγαγε τα 8 παιδιά της από ανάδοχες οικογένειες διασχίζοντας τις ΗΠΑ προτού συλληφθεί

Οκτώ παιδιά απήχθησαν από τα σπίτια όπου ζούσαν στο Αρκάνσας. Δράστης, η βιολογική τους μητέρα, η οποία συνελήφθη τελικά στην Καλιφόρνια, αφού είχε διανύσει χιλιάδες χιλιόμετρα με τα ανήλικα που μετέφερε με το αυτοκίνητό της.

Τα οκτώ παιδιά που τα άρπαξε η βιολογική τους μητέρα από τις οικογένειες που τα είχαν υιοθετήσει στο Αρκάνσας, βρέθηκαν ασφαλή στην Καλιφόρνια, όπου συνελήφθη η απαγωγέας.

Οι αστυνομικοί της κομητείας Άντερσον στην Καλιφόρνια, εντόπισαν την Τρίστα Φούλερτον και έξι από τα παιδιά της σε ένα πάρκινγκ γύρω τα ξημερώματα του Σαββάτου, 21 Σεπτεμβρίου, όταν ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 911 για να αναφέρει μία γυναίκα που «επέδειξε παράξενη συμπεριφορά», δήλωσαν οι αρχές.

Η Φούλερτον, η οποία έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, διέσχισε μαζί τους πολλές Πολιτείες για να αποφύγει τις αρχές και να φτάσει στη βόρεια Καλιφόρνια, είπε η αστυνομία του Άντερσον.

Σύμφωνα με πληροφορίες της nypost.com, η μητέρα και τα παιδιά ταξίδεψαν με ένα φορτηγάκι μάρκας Dodge γεμάτο σκουπίδια με πινακίδα κυκλοφορίας του Αρκάνσας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

 

Οι αξιωματικοί της Άμεσης Δράσης, που ανταποκρίθηκαν στο τηλεφώνημα στο 911, ταυτοποίησαν την 36χρονη Τρίστα Φούλερτον, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης στην Πολιτεία του Αρκάνσας.

Καταζητείτο, επειδή εφέρετο να απήγαγε τα οκτώ παιδιά της από τις ανάδοχες οικογένειές τους, αφότου έχασε την επιμέλειά τους, δήλωσε η αστυνομία του Άντερσον.

Τα υπόλοιπα δύο από τα συνολικά παιδιά που απήγαγε, βρέθηκαν αργότερα σε ένα σπίτι στην περιοχή Cottonwood της κομητείας Shasta.

Όλα τα παιδιά θα επανενωθούν σύντομα με τους θετούς τους γονείς στο Αρκάνσας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version