Site icon NewsIT

Καμπούλ: Επίθεση Ταλιμπάν σε ξενώνα – Τέσσερις άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι

28.03.2014 | 17:22
Καμπούλ: Επίθεση Ταλιμπάν σε ξενώνα – Τέσσερις άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο πραγματοποίησαν Ταλιμπάν σε ξενώνα που χρησιμοποιείται από ξένους σε ακριβή συνοικία στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν.

Σύμφωνα με τον Αφγανό υφυπουργό Εσωτερικών Μοχάμαντ Αγιούμπ Σαλάνγκι “τέσσερις επιτιθέμενοι ανατίναξαν ένα αυτοκίνητο που ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά μπροστά από ένα κτίριο ξένων” και σημείωσε ότι ένας από τους δράστες σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με την αμερικανική ανθρωπιστική οργάνωση “Roots for Peace” τέσσερις άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στον ξενώνα της ΜΚΟ αυτής.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς που βρίσκεται στην περιοχή περισσότεροι από 10 άνθρωποι που φαίνεται ότι είναι ξένοι απομακρύνθηκαν από το κτίριο αυτό στο οποίο επέδραμαν οι Ταλιμπάν.

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση σε ανακοίνωσή τους, στην οποία διευκρίνισαν ότι ο στόχος της επίθεσής τους ήταν ένας ξενώνας που χρησιμοποιείται από ξένους και μια εκκλησία.

Διαβάστε

Εντυπωσιακό βίντεο: Καταστροφή ναρκοπεδίου στο Αφγανιστάν

Το Boeing των Malaysian Airlines βρίσκεται σε βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν; Σενάριο ότι ετοιμάζουν επίθεση αλά 11η Σεπτεμβρίου

Αυξήθηκαν οι άμαχοι που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν

Αστυνομικός σκότωσε έξι συναδέλφους του και απέδρασε με τον οπλισμό τους

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version