Κόσμος

Κάν’ το σαν τον Τριντό – Ο Τραμπ έγινε… “ιππότης”! [vid]

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ζήλεψε τους "καλούς" τρόπους του Τζάστιν Τριντό και αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του. Για αυτό και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, τράβηξε την καρέκλα της βοηθού του Jill Soltau για να καθίσει. 

 

Πρόκειται για τον ίδιο Ντόναλντ Τραμπ που την ημέρα της ορκωμοσίας του, “παράτησε” μόνη της πίσω την Μελάνια και μπήκε μόνος του στον Λευκό Οίκο. Ξαφνικά την Τετάρτη ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έδειξε ένα άλλο πρόσωπο… πιο ιπποτικό. 

Δυστυχισμένη και κλεισμένη στο διαμέρισμά της η Μελάνια Τραμπ

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ακρόασης με τους πωλητές λιανικής στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ τράβηξε την καρέκλα της βοηθού του για να κάτσει πρώτη… όπως ακριβώς έκανε ο Τζάστιν Τριντό στην κόρη του Ιβάνκα και κατάφερε να την γοητεύσει.

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά ξανά ο εμβολιασμός κατά της πολιομυελίτιδας στη Γάζα – Περισσότερα από 590.000 παιδιά θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του μήνα
Η ανθρωπιστική και υγειονομική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει ακόμη καταστροφική παρά την εκεχειρία που συμφωνήθηκε με το Ισραήλ
Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας περιμένουν να εμβολιαστούν για την πολιομυελίτιδα
Η στιγμή της απελευθέρωσης του έκτου ομήρου μετά από 10 χρόνια στα χέρια της Χαμάς - Βεδουίνος με ιστορικό ψυχικής νόσου που «αγαπά τη Γάζα»
«Είναι ένας φιλειρηνικός άνθρωπος που ήθελε να φτάσει στη Γάζα, αγαπάει τη Γάζα, δεν πήγε εκεί επιθετικά», δήλωσε ο πατέρας του
Η στιγμή της απελευθέρωσης του Hisham al-Sayed, συνοδεία μέλους του Ερυθρού Σταυρού