Κόσμος

Καρλ Ράινερ: Πέθανε ο “Σολ” του “Ocean’s Eleven” (pics, video)

 Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών ο ηθοποιός Καρλ Ράινερ (Carl Reiner), ο “Σολ” στην ταινία “Ocean’s Eleven” (2001) με τους Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ.

O Καρλ Ράινερ πέθανε στο σπίτι του στο Beverly Hills τη Δευτέρα (29.06.2020). Η οικογένειά του ήταν εκεί μαζί του.

https://www.instagram.com/p/CCD74fGg3y6/?utm_source=ig_embed

Ο Καρλ Ράινερ ήταν κινηματογραφικός παραγωγός και σκηνοθέτης, ενώ διέπρεψε ως ηθοποιός. Κέρδισε βραβείο Grammy και 9 βραβεία Emmy στα 70 χρόνια καριέρας του.

https://www.instagram.com/p/CCD67VeJc_0/?utm_source=ig_embed

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του TMZ, ο Καρλ Ράινερ ήταν από τους πιο εμβληματικούς ηθοποιούς της γενιάς του και της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος.

https://www.instagram.com/p/B0o_9EupIla/

https://www.instagram.com/p/Bn2zShPg9tN/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BfzoTAsl33W/?utm_source=ig_embed

Καρλ Ράινερ και Μελ Μπρουκς

Κατά την διάρκεια της δεκαετίας του ’60 ο Καρλ Ράινερ δημιούργησε ένα κωμικό ντουέτο μαζί με τον Μελ Μπρουκς και έστρεψε το ενδιαφέρον του στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Συμμετείχε σε αρκετά θεατρικά μιούζικαλ, αλλά και στις ταινίες “Ιt’s a Mad, Mad, Mad, Mad World” (1963) και “The Russians Are Coming, the Russians Are Coming” (1966).

Στην επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία “Ocean’s Eleven” (2001) ο Ράινερ υποδυόταν τον Σολ Μπλουμ, έναν πλούσιο επιχειρηματία, ο οποίος διέμενε στο πολυτελές ξενοδοχείο του καζίνου που επρόκειτο να γίνει σούπερ – ληστεία.

Τέλος, ο Καρλ Ράινερ, ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης, έβαλε φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες του Στιβ Μάρτιν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος