Site icon NewsIT

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έλυσε τη σιωπή της: «Ήταν πολύ ενοχλητικό»

17.01.2018 | 09:01
Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση καταγγελίας σεξουαλικής παρενόχλησης εναντίον του επί 17 χρόνια συζύγου της Μάικλ Ντάγκλας, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς έλυσε τη σιωπή της.

Ο Μάικλ Ντάγκλας κατηγορήθηκε πως αυνανίστηκε μπροστά σε πρώην υπάλληλό του πριν από 30 χρόνια. Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε από τους ισχυρισμούς που χαρακτήρισε αβάσιμους.

Ο Μάικλ Ντάγκλας είχε μιλήσει νωρίτερα μέσα στον μήνα και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς παρενόχλησης. “Είναι ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό”.

“Ήταν πολύ πολύ ενοχλητικό. Οτιδήποτε όπως αυτό, που είναι εντελώς λανθασμένο, θα ξάφνιαζε κάποιον” δήλωσε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στη Mirror. “Είμαι χαρούμενη που τέθηκε το θέμα ευθέως. Ήταν μια ψεύτικη καταγγελία και είμαι πολύ χαρούμενη που ο Μάικλ Ντάγκλας έκανε μια προληπτική κίνηση”.

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στηρίζει το “Me Too”

Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς υπογράμμισε πως ήταν αβάσιμοι ισχυρισμοί και πως ο Μάικλ Ντάγκλας έπρεπε να αντιμετωπίσει τους ισχυρισμούς. Κάτι που έκανε με δήλωσή του την περασμένη εβδομάδα.

Μιλώντας για τις αξιώσεις εναντίον του συζύγου της υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχει κανένας που να υποστηρίζει περισσότερο την πρωτοβουλία “Me Too” κατά της παρενόχλησης περισσότερο από τον Μάικλ Ντάγκλας και την ίδια.

“Δεν υπήρχε άλλος τρόπος πέρα από το να ενεργήσουμε προληπτικά σε μια ιστορία που έπρεπε να παρακολουθήσουμε. Έκανε μια δήλωση. Νομίζω ότι είναι πολύ ξεκάθαρο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version