Τρίτη, 15 Οκτ.
27oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Φούντωσαν τα σενάρια επειδή δεν φόρεσε το δαχτυλίδι της Νταϊάνα

Danny Lawson/Pool via REUTERS
Danny Lawson/Pool via REUTERS

«Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δεν φοράει το δαχτυλίδι της Νταϊάνα;» αναρωτιούνται οι βασιλικοί θαυμαστές που είδαν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να επιστρέφει στις δημόσιες εμφανίσεις της με την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας της για τον καρκίνο. 

Αν και πολλοί χάρηκαν που είδαν την 42χρονη πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον να συνοδεύει και πάλι τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, έσπευσαν επίσης να παρατηρήσουν ότι δεν φορούσε το περίφημο δαχτυλίδι της Νταιάνα και στη θέση του βρέθηκαν τέσσερις βέρες.

Μπροστά στη χαρμόσυνη είδηση της επιστροφής της στην ενεργό δράση μετά τον καρκίνο το ερώτημα δεν απασχόλησε πολύ εκείνη την ημέρα αλλά τις επόμενες μέρες η απουσία του δαχτυλιδιού και το αν αυτό σημαίνει κάτι για τη σχέση του ζευγαριού φούντωσαν για τα καλά. 

Στις 10 Οκτωβρίου 2024 η πριγκίπισσα Κέιτ εμφανίστηκε στο Σάουθπορτ στην πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο στο πλαίσιο μιας συνάντησης με τις οικογένειες που θρηνούν τρία παιδιά τα οποία έχασαν τη ζωή τους, στις 29 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης με μαχαίρι σε τάξη χορού. 

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φορούσε το περίφημο δαχτυλίδι της Νταϊάνα αλλά κάποια άλλα δαχτυλίδια κάτι που οι θαυμαστές γρήγορα παρατήρησαν.

Η μητέρα των τριών παιδιών φορούσε αρκετές «αιώνιες βέρες» και τη βέρα της, ενώ απουσίαζε η διάσημη ζαφειρένια βέρα αρραβώνων της.

Danny Lawson/Pool via REUTERS

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να επέλεξε να φορέσει άλλα δαχτυλίδια που αντιπροσωπεύσουν τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που είναι γεμάτη σημαντικά ορόσημα – όπως επετείους ή γεννήσεις – ή ως ένδειξη αγάπης και δέσμευσης. Με τις φήμες που περιτριγύριζαν το ζευγάρι νωρίτερα μέσα στη χρονιά, αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα διακριτικό “νεύμα” προς τον κόσμο από την Κέιτ και τον Γουίλιαμ ότι είναι ερωτευμένοι περισσότερο από ποτέ» τονίζει βασιλικός ειδικός.

Danny Lawson/Pool via REUTERS

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο δαχτυλίδι της πριγκίπισσας Νταϊάνα απουσιάζει από τα δάχτυλά της κατά τη διάρκεια μιας εξόδου. Θα μπορούσε να καθαρίζεται ή αλλάζουν το μέγεθός του και η πριγκίπισσα Κέιτ να φοράει άλλα δαχτυλίδια στη θέση του για να βοηθήσει να διαλυθούν οι όποιες φήμες. Θα μπορούσε επίσης να είναι θέμα άνεσης ή πρακτικότητας».

Danny Lawson/Pool via REUTERS

Ακόμα αναφέρει ότι «το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας είναι αρκετά πολύτιμο, οπότε μπορεί να προτιμά να το κρατάει ασφαλές στο σπίτι και να μην τον φοράει στις δημόσιες υποχρεώσεις της». 

Πληροφορίες από Mirror

Πηγή φωτογραφιών Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις