Site icon NewsIT

Κέιτ Μίντλετον: Η τρυφερή αγκαλιά σε νεαρή καρκινοπαθή

02.10.2024 | 20:16
Κέιτ Μίντλετον: Η τρυφερή αγκαλιά σε νεαρή καρκινοπαθή

Η Κέιτ Μίντλετον, αγκαλιάζει τρυφερά μια νεαρή ασθενή που πάσχει από καρκίνο κατά την επίσκεψη της τελευταίας, κατόπιν πρόσκλησης, στο κάστρο του Γουίνδσορ για να βγάλει φωτογραφίες από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Σε μια συγκινητική συνάντηση, η 16χρονη φωτογράφος Liz Roboyna, η οποία διαγνώστηκε με έναν σπάνιο τύπο όγκου, έλαβε την μια τιμητική πρόσκληση από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να τον συνοδεύσει σε μια τελετή.

Η Liz, από το Harrogate του Yorkshire, προσπαθεί να συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερα φωτογραφικά events και έλαβε την προσωπική πρόσκληση από τον Γουίλιαμ όταν έμαθε για εκείνη μέσω του φιλανθρωπικού οργανισμού London Air Ambulance Charity του οποίου είναι αρωγός.

Κατά το τετ α τετ της με τον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας, συνοδευόμενη από την οικογένειά της, συναντήθηκε και με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Κατά τη διάρκεια της συγκινητικής αυτής συνάντησης, η πριγκίπισσα -η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι ολοκλήρωσε τη δική της προληπτική χημειοθεραπεία- αγκάλιασε την έφηβη.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα δημοσίευσαν αργότερα φωτογραφίες στα social media μαζί με το μήνυμα: «Ήταν χαρά μας που συναντηθήκαμε σήμερα με τη Λιζ στο Γουίνδσορ.

Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφο της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μας ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version