Σάββατο, 29 Ιουν.
31oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα με τη φωτογραφία για τα 42α γενέθλιά του

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα με τη φωτογραφία για τα 42α γενέθλιά του
Reuters

Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν μια δοκιμασία για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον λόγω του καρκίνου της πριγκίπισσας της Ουαλίας αλλά και του βασιλιά Καρόλου αλλά απέδειξαν ότι η αγάπη τους μπορεί να αντέξει κάθε εμπόδιο και πρόκληση.

«Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!» έγραψε με αγάπη η Κέιτ Μίντλετον στη φωτογραφία του Γουίλιαμ και των παιδιών τους να πηδούν χαρούμενοι πάνω από έναν αμμόλοφο, τιμώντας τα 42α γενέθλια του πρίγκιπα Γουίλιαμ την περασμένη Παρασκευή (21.06.2024).

Η βασιλική ειδικός Τζένι Μποντ αναφέρθηκε στη σημασία της επιλογής της συγκεκριμένης φωτογραφίας:

«Νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία μας λέει ότι εξακολουθούν να είναι ικανοί να πηδούν από χαρά, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, και ότι η Κέιτ επέλεξε σκόπιμα μια φωτογραφία που μιλάει για την αισιοδοξία τους για το μέλλον.

Λατρεύει τον Γουίλιαμ – είναι ο βράχος της και την έχει υποστηρίξει με τέτοια ανιδιοτέλεια σε όλο αυτό ενώ έχει δεχτεί και έντονα πυρά που δεν έκανε περισσότερα και που αφοσιώθηκε σ’ αυτήν. Οπότε λατρεύει τον άνθρωπό της. Νομίζω ότι ο γάμος τους είναι πιο δυνατός από ποτέ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Μάλιστα η βασιλική ειδικός σχολιάζει και το γεγονός ότι ο Γουίλιαμ μεγάλωσε σε ένα σπίτι «διαλυμένο» μετά τον χωρισμό του Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας και πώς αυτό τον έκανε να δημιουργήσει μία δεμένη οικογένεια.

«Είναι υπέροχο για τον Γουίλιαμ να βρίσκεται σε έναν τόσο ευτυχισμένο γάμο, αφού μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν, διαλυμένο με τόσους πολλούς τρόπους και μάλιστα να έχει ζήσει από πολύ κοντά τον χωρισμό των γονιών του. Έπρεπε να παρηγορήσει τη μητέρα του σε δύσκολες περιόδους και αυτό είναι κάτι που κανένας πατέρας δεν θα ήθελε ποτέ να περάσουν τα ίδια του τα παιδιά» είπε.

«Όπως γνωρίζουμε, ο Γουίλιαμ απολαμβάνει το δικό του μοντέλο οικογενειακής ζωής. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν ίσως η πιο δοκιμαστική περίοδος σε ολόκληρο το γάμο τους και πρέπει να τους ταρακούνησε μέχρι το μεδούλι.

Το να σκέφτονται το μέλλον πρέπει να ήταν απίστευτα ανησυχητικό, αλλά νομίζω ότι αυτή η εικόνα έχει επιλεγεί σκόπιμα για να δείξει ότι τώρα μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με θετικότητα».

Μετά την ανακοίνωση της χειρουργικής επέμβασης της πριγκίπισσας και της επακόλουθης διάγνωσης του καρκίνου, ο Γουίλιαμ αποσύρθηκε από τη δημόσια ζωή και να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στη σύζυγό του και τα τρία παιδιά του – μια κίνηση που η βασιλική ειδικός Τζένι πιστεύει ότι τους ένωσε περισσότερο.

«Είναι μεγάλη αναγνώριση για έναν άνθρωπο να έχει ο σύντροφός σου έναν τέτοιο δημόσιο ρόλο και παρόλα αυτά να λέει: “Εντάξει, δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, εσύ είσαι η προτεραιότητά μου”.

Ο Γουίλιαμ έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η Κέιτ και τα παιδιά είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά του και τίποτα δεν πρόκειται να τον απομακρύνει από αυτή την πορεία.

Ήταν μια ευαίσθητη κατάσταση γι’ αυτόν και δέχτηκε κάποια κριτική, αλλά έχουν ηρεμήσει τα πράγματα τώρα. Ήταν λοιπόν γενναίο. Και νομίζω ότι αυτό βλέπει η Κέιτ στον άντρα της – κάποιον που είναι θαρραλέος και ένας πολύ αγαπητός σύζυγος, καθώς και ο καλύτερός της φίλος».

Πληροφορίες από Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις