Site icon NewsIT

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το μήνυμα στην ομάδα της Βρετανίας –  Η λάμψη της πριγκίπισσας και το casual look του διαδόχου

11.08.2024 | 22:15
Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το μήνυμα στην ομάδα της Βρετανίας –  Η λάμψη της πριγκίπισσας και το casual look του διαδόχου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον έστειλε σήμερα (11.08.2024) από κοινού με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ μήνυμα στους Βρετανούς Ολυμπιονίκες στο πλαίσιο της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία συνεχίζει να υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, ήταν λαμπερή στην τελευταία της εμφάνιση δίπλα στον πρίκιπα Γουίλιαμ, σε ένα βίντεο που φτιάχτηκε αποκλειστικά για την Team GB, με τη συμμετοχή πολλών γνωστών προσωπικοτήτων όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο ράπερ Snoop Dogg .

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε μια ασυνήθιστα casual εμφάνιση, έχοντας αφήσει μούσι μερικών ημερών.

Στο σύντομο κλιπ, η Κέιτ αναφέρει: «Από όλους εμάς που παρακολουθούμε από το σπίτι, συγχαρητήρια στην ομάδα GB».

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας της Ουαλίας προσθέτει: «Μπράβο στην ομάδα GB που αποτελεί έμπνευση για όλους μας».

Το μήνυμα του βασιλικού ζεύγους ήρθε λίγα λεπτά μετά από μια εγκάρδια δήλωση του βασιλιά Καρόλου, στην οποία αποκάλεσε όλους τους Ολυμπιονίκες «έμπνευση».

Ο μονάρχης συνεχάρη τους αθλητές για τις «εξαιρετικές επιτυχίες» τους και ξεχώρισε το «ακατέργαστο ταλέντο, την αληθινή πυγμή και τον σκληρό μόχθο» τους στο μήνυμα.

«Η σύζυγός μου και εγώ στέλνουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στους αθλητές και τις ομάδες υποστήριξής τους, για τις πολλές εξαιρετικές επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Τα επιτεύγματά σας, σφυρηλατήθηκαν από τον ανεκτίμητο συνδυασμό ακατέργαστου ταλέντου, αληθινής πυγμής και σκληρού μόχθου, που επισφραγίστηκαν αυτές τις τελευταίες εβδομάδες από το αθλητικό πνεύμα και το ομαδικό πνεύμα σύμφωνα με την καλύτερη παράδοση των Αγώνων.

Για όσους δεν λάβατε βραβείο, σίγουρα δεν υστερήσατε στην υπερηφάνεια που και εσείς δημιουργήσατε για τα έθνη σας.

Καθώς ευχαριστούμε τη Γαλλία για τη φιλοξενία μιας τόσο υπέροχης διοργάνωσης και έχοντας τους Παραολυμπιακούς Αγώνες μπροστά μας, μπορώ μόνο να πω ότι όλοι σας υπήρξατε πηγή έμπνευσης».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version