Παρασκευή, 13 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: «Παραλία γυμνιστών και swingers» εκεί που γυρίστηκε το βίντεο για το τέλος της χημειοθεραπείας της

REUTERS
Reuters

Ήταν πριν λίγες ημέρες όταν η Κέιτ Μίντλετον με ένα συγκινητικό βίντεο κι έχοντας στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία τους παιδιά στο Νόρφολκ, ανακοίνωσε ότι τελείωσε τον κύκλο χημειοθεραπειών της για τον καρκίνο. 

Το βίντεο ήταν γυρισμένο – εκτός των άλλων – σε μία ειδυλλιακή παραλία με αμμόλοφους με την Κέιτ Μίντλετον να δείχνει ξέγνοιαστη και ευτυχισμένη δίπλα στον σύζυγό της Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις.

Η παραλία του Χόλκαμ (Holkham Bay) φαίνεται να είναι από τα αγαπημένα σκηνικά για βασιλικά γυρίσματα αλλά κρύβει ένα… ένοχο μυστικό, σύμφωνα με την Dailymail.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η συγκεκριμένη παραλία που επιλέχτηκε για να γυριστούν πλάνα του βίντεο, είναι «καταφύγιο γυμνιστών, σεξουαλικά διεστραμμένων και αποτελεί μέρος για σεξουαλικές ανταλλαγές συντρόφων (swingers)».

Μάλιστα, το 2010 ξεκίνησε μια εσκτρατεία στα social media για την πλήρη απαγόρευση των γυμνιστών και διεστραμμένων, αφού παραθεριστές και ντόπιοι ανέφεραν στο Facebook ότι τους είχαν κάνει πρόταση για σεξ στους ίδιους αμμόλοφους, όπου η οικογένεια της Ουαλίας επιλέγει να γιορτάσει τις πιο σημαντικές στιγμές της κοινής τους ζωής.

Η εκστρατεία, η οποία ξεκίνησε επίσης σε μια σελίδα στο Facebook, ισχυρίστηκε ότι πολλοί άνθρωποι έκαναν σεξ δημόσια στους αμμόλοφους, με τους ντόπιους να έχουν απελπιστεί από τα σεξουαλικά όργια που γίνονταν εκεί.

«Στις τρεις τελευταίες επισκέψεις μου στην παραλία μού έκαναν πρόταση άγνωστοι να συνευρεθούμε ερωτικά δύο φορές», προσθέτοντας ότι είχαν δει ανθρώπους να κάνουν σεξ στους αμμόλοφους, καθώς και «άντρες που περπατούσαν και αυτοϊκανοποιούνταν». 

Ο ίδιος χρήστης είπε πως το ανέφερε στους φύλακες και στην τοπική αστυνομία, αλλά «δεν έχει γίνει τίποτα».

Μάλιστα, σε σχετική ανάρτηση καταλήγουν στο συμπέρασμα: «Η παραλία ήταν ένα υπέροχο μέρος για να πάτε, αλλά τώρα είναι απλώς ένα καταφύγιο για swingers και διεστραμμένους που δεν δέχονται το “όχι” για απάντηση».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ίδιο σημείο είχαν γυριστεί και σκηνές από την ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» με πρωταγωνίστρια την Γκουίνεθ Πάλτροου.

Κέιτ Μίντλετον: Τελείωσα με τις χημειοθεραπείες

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό βίντεο ότι τελείωσε τη χημειοθεραπεία της η οποία κράτησε αρκετούς μήνες. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε ανακοινώσει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Μάρτιο και είχε αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις για να ρίξει την προσοχή της στην υγεία της.

«Ένα μήνυμα από την Κάθριν, την πριγκίπισσα της Ουαλίας», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε για να ανακοινώσει την χαρούμενη είδηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Στο ιδιαίτερο μήνυμά της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συμπληρώνει ότι κάνει ότι μπορεί «για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο και πλέον εστιάζω σε αυτό».

Παραδέχτηκε επίσης, ότι οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν μια «τρομακτική και απρόβλεπτη» περίοδος για την οικογένειά της.

Το προσωπικό μήνυμα της πριγκίπισσας, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας 3 λεπτών, που δείχνει την ίδια και τον Γουίλιαμ στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, το οποίο γυρίστηκε τον περασμένο μήνα.

Δείχνει την οικογένεια να παίζει ευτυχισμένη στην παραλία και στο δάσος, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να ξαπλώνουν σε μια κουβέρτα, αγκαλιάζοντας τα παιδιά τους και να φιλιούνται.

Στο βίντεο η 42χρονη πριγκίπισσα δείχνει απελευθερωμένη, ξέγνοιαστη και ευτυχισμένη δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Πληροφορίες από Dailymail

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις