Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Πώς κράτησε μυστική την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον καρκίνο

Κέιτ Μίντλετον: Πώς κράτησε μυστική την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον καρκίνο
Reuters

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στη δημόσια ζωή μετά τη διάγνωση με τον καρκίνο κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην παρέλαση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, Trooping the Colour, το Σάββατο 15.06.2024.

Η εμφάνισή της στο Trooping the Colour, στους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, σηματοδότησε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον.

Η τελευταία φορά που την είδαμε ήταν τα Χριστούγεννα του 2023 και τον Μάρτιο του 2024 ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον θέλησε να συμμετάσχει μαζί με την οικογένειά της στον εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου και στην παρέλαση Trooping the Colour ωστόσο λίγοι άνθρωποι το γνώριζαν.

Μαζί με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, η Κέιτ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα λευκά. Αρχικά επιβιβάστηκε με τα πριγκιπόπουλα στην άμαξα και δεν σταμάτησε να χαμογελά στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο. Στη συνέχεια ανέβηκε στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Πώς η Κέιτ κράτησε μυστικά τα σχέδια για την επιστροφή της στη δημόσια ζωή

Η Κέιτ Μίντλετον τηλεφώνησε προσωπικά στον πεθερό της βασιλιά Κάρολο – ο οποίος δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο – για να του πει τα καλά νέα και εκείνος «ήταν πανευτυχής» που μπόρεσε να παρευρεθεί, δήλωσε εκπρόσωπος του βασιλιά στο Page Six.

Πέρυσι, ο Κάρολος στάθηκε δίπλα στον μεγαλύτερο γιο του και διάδοχο του θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ, στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Ωστόσο φέτος, η Κέιτ στήθηκε δίπλα στον μονάρχη, σε μια ξεκάθαρη ένδειξη του πόσο πολύ στηρίζουν ο ένας στον άλλον.

Γνωρίζοντας καλά ότι η εμφάνισή της θα τραβούσε το ενδιαφέρον, η 42χρονη Κέιτ – που δεν είχε κάνει δημόσια εμφάνιση από την ημέρα των Χριστουγέννων – κάλεσε μυστικά τον βασιλικό φωτογράφο Ματ Πόρτεους για μια άκρως απόρρητη φωτογράφιση στο σπίτι της την περασμένη εβδομάδα.

Ο Πόρτεους ήταν ο φωτογράφος στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις το 2018, ενώ βερίσκεται πίσω και από την φωτογράφιση της οικογένειας για την εορταστική κάρτα το 2022. Έχει μάλιστα απαθανατίσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ, όταν έκαναν καταδύσεις με καρχαρίες στο Μπελίζ.

Η επιλογή του φορέματος

Η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια βιώσιμη εμφάνιση στο Trooping the Colour ανακυκλώνοντας ένα φόρεμα που είχε ήδη στην ντουλάπα της.

Για τη σημαντική αυτή εμφάνιση επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα Jenny Packham με μαύρες λεπτομέρειες στη λαιμόκοψη και στη μέση της.

Το συνδύασε με ασπρόμαυρο καπέλο Philip Tracey και ένα ζευγάρι γόβες Jimmy Choo ενώ κράτησε ένα clutch Mulberry.

Αν και στην αρχή έμοιαζε με ένα νέο φόρεμα, στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια ανανεωμένη εκδοχή του συνόλου που είχε φορέσει πέρυσι την παραμονή της στέψης του βασιλιά Καρόλου.

Το απλό ασπρόμαυρο φόρεμα ανανεώθηκε με νέα λαιμόκοψη με έναν μεγάλο φιόγκο και μαύρη ζώνη στη μέση της.

Η επιλογή ενός φορέματος από την ντουλάπα της με κάποιες αλλαγές ήταν μία συνειδητή επιλογή, αφού της επέτρεψε να κρατήσει καλά το μυστικό της δηλαδή [την επανεμφάνισή της] μέσα στην πιο στενή και έμπιστη ομάδα της» δήλωσε η Μπέθαν Χολτ, διευθύντρια μόδας στη βρετανική Telegraph.

Όταν έφτασε το Σάββατο, ημέρα του Trooping the Colour, το προσωπικό, τόσο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και στο Παλάτι του Κένσινγκτον, συνεργάστηκαν για να διασφαλίσουν ότι θα υπήρχαν όλα τα κατάλληλα εφεδρικά μέτρα σε περίπτωση που η Κέιτ αισθανόταν αδιαθεσία ή αδυναμία να ταξιδέψει στο Horseguards Parade και να ανέβει στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Αλλά τελικά, η Κέιτ μπόρεσε να ταξιδέψει με τη γυάλινη άμαξα με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις πριν συναντήσουν τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο μπαλκόνι.

«Υπάρχουν καλές και κακές μέρες»

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε ένα συγκινητικό προσωπικό μήνυμα, με το οποίο ευχαριστούσε το κοινό για την υποστήριξή του στη διάγνωση του καρκίνου της και αποκάλυψε ότι θα παραστεί το Σάββατο (15.06.2024) στο Trooping the Colour.

Στη συγκινητική ανάρτηση σημείωνε ότι η θεραπεία της κατά του καρκίνου συνεχίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα», λέει η πριγκίπισσα στην ανάρτηση της.

«Όπως γνωρίζει όποιος περνάει από χημειοθεραπεία, υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Τις κακές μέρες νιώθεις αδύναμος, κουρασμένος και πρέπει να επιτρέψεις στο σώμα σου να ξεκουραστεί. Αλλά τις καλές μέρες, όταν αισθάνεσαι πιο δυνατός, θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την ευεξία σου.

Μαθαίνω πώς να είμαι υπομονετική, ιδίως με την αβεβαιότητα. Παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται, ακούω το σώμα μου και επιτρέπω στον εαυτό μου να πάρει αυτόν τον απαραίτητο χρόνο για να θεραπευτεί», πρόσθεσε η Κέιτ.

Η πριγκίπισσα εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της για τα μηνύματα δημόσιας υποστήριξης κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της.

«Πραγματικά έκανε τη μεγάλη διαφορά για τον Γουίλιαμ και εμένα και μας βοήθησε και τους δύο να περάσουμε κάποιες από τις πιο δύσκολες στιγμές», αναφέρει το μήνυμα της πριγκίπισσας.

Πληροφορίες από Page Six

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις