Site icon NewsIT

Κέιτ Μίντλετον: Τελείωσα με τις χημειοθεραπείες – Το βίντεο από τις οικογενειακές διακοπές με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά

09.09.2024 | 18:40
Κέιτ Μίντλετον: Τελείωσα με τις χημειοθεραπείες – Το βίντεο από τις οικογενειακές διακοπές με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε σήμερα (09.09.2024) ότι απαλλάχθηκε από τον καρκίνο μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας που ακολούθησε και σχεδιάζει να επιστρέψει στις δημόσιες εμφανίσεις τους επόμενους μήνες.

Η Κέιτ Μίντλετον, στο ιδιαίτερο μήνυμά της, συμπληρώνει ότι κάνει ότι μπορεί «για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο και πλέον εστιάζω σε αυτό».

Παραδέχτηκε επίσης, ότι οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν μια «τρομακτική και απρόβλεπτη» περίοδος για την οικογένειά της.

Η εμπειρία αυτή, λέει η Κέιτ Μίντλετον, υπενθύμισε στην ίδια και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Γουίλιαμ, να «σκεφτούν και να είναι ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα στη ζωή, τα οποία τόσοι πολλοί από εμάς συχνά θεωρούμε δεδομένα», τονίζει.

Το απίθανο βίντεο από τις διακοπές της οικογένειας 

Το προσωπικό μήνυμα της πριγκίπισσας, συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας τριών λεπτών, που δείχνει την ίδια και τον Γουίλιαμ στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, το οποίο γυρίστηκε τον περασμένο μήνα.

Δείχνει την οικογένεια να παίζει ευτυχισμένη στην παραλία και στο δάσος, τον Γουίλιαμ και την Κέιτ να ξαπλώνουν σε μια κουβέρτα, αγκαλιάζοντας τα παιδιά τους – και να φιλιούνται.

Το βίντεο, που θυμίζει ταινία μικρού μήκους, δείχνει την 42χρονη πριγκίπισσα απελευθερωμένη, ξέγνοιαστη και απόλυτα ευτυχισμένη δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Με φόντο ένα καταπράσινο δάσος στην περίφημη βρετανική εξοχή, το βίντεο ξεκινά με την κάμερα να παρακολουθεί την οικογένεια να κινείται πεζή παρέα με το σκυλάκι της σε κάποιο μονοπάτι ενώ στο επόμενο πλάνο, η Κέιτ Μίντλετον οδηγεί ένα όχημα με τον φακό να ζουμάρει στην αλλαγή ταχύτητας.

Σε slow motion, η Κέιτ Μίντλετον πρωταγωνιστεί στα επόμενα καρέ, περπατώντας στο εντυπωσιακό τοπίο, με τον δημιουργό του κλιπ να «ντύνει» το βίντεο και με vintage πινελιές. 

Το βίντεο κυλά με την οικογένεια να γελά καθώς περιπλανιέται στο δάσος και συνεχίζει με τον πρίγκιππα Γουίλιαμ να κρατά τρυφερά στην αγκαλιά του την σύντροφό του, η οποία με αίσθηση ασφάλειας γέρνει στον ώμο του. 

Παιχνίδια στις κούνες, πειράγματα στην κάμερα, πικ νικ, σκαρφάλωμα σε κορμούς δέντρων και αρκετά χαμόγελα, «ντύνουν» τα πλάνα. Μέσα από τα καρέ, βλέπουμε και τους γονείς της Κέιτ Μίντλετον, Κάρολ και Μάικλ Μίντλετον, γύρω από ένα τραπέζι να παίζουν χαρτιά, με τα εγγόνια, την κόρη και τον γαμπρό τους. 

Το βίντεο κλείνει με ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, με φιλιά, αγκαλιές και γνήσια χαμόγελα.

Το μήνυμα της πριγκίπισσας:

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας εκφράσω την ανακούφισή μου που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», αναφέρει.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή όπως την ξέρουμε μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να βρούμε την πορεία μας μέσα στην θύελλα και σε άγνωστο δρόμο», συνεχίζει.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τον χειμώνα η Κέιτ αποσύρθηκε από τα δημόσια καθήκοντά της. Έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της τον Ιούνιο στην ετήσια στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου. Τον Ιούλιο παρακολούθησε το τουρνουά τένις του Γουίμπλετον.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ιδιαίτερα για εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σου», είπε. «Με ταπεινότητα, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπο με τα δικά σου τρωτά σημεία, με έναν τρόπο που δεν είχες σκεφθεί ποτέ στο παρελθόν και, μαζί με αυτό, με μια νέα οπτική για τα πάντα.

Πάνω απ’ όλα, αυτό το διάστημα υπενθύμισε στον Γουίλιαμ και σε μένα ότι πρέπει να σκεφτόμαστε και να είμαστε ευγνώμονες για τα απλά αλλά σημαντικά πράγματα της ζωής, που τόσοι πολλοί από εμάς τα θεωρούμε δεδομένα. Απλώς να αγαπάμε και να μας αγαπούν», συνέχισε.

«Τώρα επικεντρώνομαι στο να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο. Μολονότι τελείωσα τη χημειοθεραπεία, η πορεία μου προς την ίαση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρά και θα πρέπει να συνεχίσω να βιώνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω περισσότερες δημόσιες υποχρεώσεις τους επόμενους μήνες, όποτε μπορώ.

Παρά τα όσα προηγήθηκαν, μπαίνω σε αυτή τη νέα φάση ανάρρωσης με ανανεωμένη αίσθηση της ελπίδας και της εκτίμησης για τη ζωή. Ο Γουίλιαμ κι εγώ είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που λάβαμε και αντλήσαμε πολλή δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων ήταν πραγματικά αφυπνιστική.

Σε όλους αυτούς που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο – παραμένω μαζί σας, στο πλευρό σας, χέρι με χέρι. Από το σκοτάδι μπορεί να βγει φως, οπότε αφήστε αυτό το φως να λάμψει φωτεινό», κατέληξε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version