Site icon NewsIT

Κέιτ Μίντλετον: Το μοναδικό χρώμα που δεν θα φορούσε ποτέ

19.07.2024 | 12:29
Κέιτ Μίντλετον: Το μοναδικό χρώμα που δεν θα φορούσε ποτέ

Η κομψότητα και το στιλ της Κέιτ Μίντλετον έχουν κερδίσει το θαυμασμό παγκοσμίως. Το στιλ της άλλοτε κομψό και άλλοτε casual, δίνει την αίσθηση της ήσυχης πολυτέλειας, ωστόσο υπάρχει ένα χρώμα που δεν φορούσε ποτέ και για αυτό… φταίει η βασίλισσα Ελισάβετ.

Οι επιδραστικές επιλογές της στον τομέα της μόδας έχουν προκαλέσει αυτό που πλέον αναφέρεται ως «The Kate Effect», καθώς κάθε ρούχο που βλέπεις να φοράει, συνήθως εξαντλείται μέσα σε λίγα λεπτά αλλά όπως φαίνεται έχει επηρεαστεί από την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εντυπωσιάζει συνεχώς με το άψογο ντύσιμό της κατά τη διάρκεια των δημόσιων εμφανίσεών της. Πότε εντυπωσιάζει με ένα χρυσό φόρεμα Jenny Packham σε μια πρεμιέρα ταινίας όπου δίνουν το «παρών» πολλοί χολιγουντιανοί σταρ και πότε είναι πανέμορφα κομψή κατά την παρουσίαση ενός βραβείου μόδας στο Λονδίνο.

Είναι προφανές ότι κατέχει την δύναμη της εικόνας.

Ακόμη και η πρόσφατη εμφάνισή της στο Wimbledon, ενώ δίνει προτεραιότητα στη θεραπεία της για τον καρκίνο, προκάλεσε συζητήσεις σχετικά με την πρωτοφανή επιλογή του συνόλου της και πολλοί σχολίασαν ότι η εμφάνισή της απηχούσε την προτίμηση της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στα έντονα χρώματα.

Ποτέ… μπεζ!

Και υπάρχει ένα χρώμα που η εκλιπούσα μονάρχης δεν θα φορούσε ποτέ – και φαίνεται ότι η Κέιτ ακολουθεί το παράδειγμά της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ φημιζόταν για τις τολμηρές ενδυματολογικές της επιλογές – και όλα αυτά για έναν πολύ ουσιαστικό λόγο.

Στη βιογραφία του «Η βασίλισσά μας» το 2011, ο βασιλικός συγγραφέας Robert Hardman περιέγραψε τη βασίλισσα ως «γοητευτικά σεμνή», αποκαλύπτοντας ένα συγκεκριμένο χρώμα που δεν θα φορούσε ποτέ επειδή θα μπορούσε να την κάνει αγνώριστη. Ο ίδιος δήλωσε στο OK!:

«Το αγαπημένο μου σχόλιο που μου είπε κάποτε ήταν: “Δεν μπορώ ποτέ να φορέσω μπεζ γιατί κανείς δεν θα καταλάβει ποια είμαι”».


Ο διάσημος στυλίστας και ειδικός σε θέματα μόδας, Leroy Dawkins, έριξε φως στο κατά πόσο η στροφή της πριγκίπισσας της Ουαλίας προς μια πιο… τολμηρή χρωματικά γκαρνταρόμπα επηρεάστηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ. 

Ο ίδιος δήλωσε: «Οι βασιλικοί ειδικοί έχουν παρατηρήσει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας φοράει μονόχρωμα ρούχα – και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να επιλέγει να το κάνει αυτό. Το “εύκολο” ντύσιμο, μπορεί να ταιριάζει στην πριγκίπισσα ειδικά μετά τα πρόσφατα προβλήματα υγείας της – αλλά και επειδή είναι πολυάσχολη μητέρα τριών μικρών παιδιών.

Ακόμα και με στυλίστα, είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να ντυθείς κρατώντας το σε ένα χρώμα, όπως το μοβ φόρεμα που φόρεσε πρόσφατα στον τελικό του Wimbledon.

Είναι ένα ντύσιμο χωρίς φασαρία, αλλά εξακολουθεί να ξεχωρίζει». 


Και συνεχίζει: «Η πριγκίπισσα θα μπορούσε επίσης να αλλάξει την γκαρνταρόμπα της για τον μελλοντικό της ρόλο ως βασίλισσα και θα μπορούσε να ακολουθήσει ιδέες για το στυλ της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ η οποία επίσης προτιμούσε το μονόχρωμο ντύσιμο, καθώς ήταν μια πολυάσχολη εργαζόμενη μητέρα και μονάρχης – οπότε αυτή η τάση λειτουργεί απόλυτα για έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής».

Πληροφορίες από Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version