Κόσμος

Κέιτ Μίντλετον: Το νέο μήνυμά της μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για το μακελειό στο Σίδνεϊ

Η Κέιτ Μίντλετον που αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο και έχει στραμμένα πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4/24) «επανεμφανίστηκε» στα Social Media, με ένα μήνυμα στο X μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Κέιτ Μίντλετον, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Γιουίλιαμ της Ουαλίας, έκαναν μια ανάρτηση στο X με αφορμή το μακελειό στην Αυστραλία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους.

Η ανάρτηση αναφέρει:

«Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι από τα φρικτά γεγονότα στο Σίδνεϊ, που έγιναν νωρίτερα σήμερα. Οι σκέψεις μας είναι με όλους εκείνους που επλήγησαν, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών των θυμάτων και τους ήρωες που έσπευσαν στο σημείο που ρίσκαραν τις δικές τους ζωές για να σώσουν άλλους».

Η οικογένεια αν και περνάει δύσκολες ώρες, φαίνεται πως αρχίζει να ξαναβρίσκει σιγά – σιγά την επαφή με τον κόσμο. Τόσο μέσω social media όσο και live, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να πηγαίνει πριν από 2 ημέρες (11/4/24) στο γήπεδο μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, πρίγκιπα Τζορτζ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραηλινή «παγίδα θανάτου» η διανομή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – 31 νεκροί από νέα ισραηλινά πυρά
Η Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ ότι χρησιμοποιεί την ανθρωπιστική βοήθεια ως όπλο για να εκμεταλλευθεί τους αμάχους που λιμοκτονούν και να τους συγκεντρώσει σε ζώνες θανάτου - Αρνείται τα πάντα το Ισραήλ και το Ανθρωπιστικό Ίδρυμα για τη Γάζα
Γάζα