Κόσμος

Κένυα: Τουλάχιστον 13 νεκροί μαθητές και 40 τραυματίες σε σχολείο [video]

Τουλάχιστον 13 μικροί μαθητές σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 40 άλλοι τραυματίστηκαν σήμερα όταν ποδοπατήθηκαν στο σχολείο τους, στην περιοχή Κακαμέγκα, στη δυτική Κένυα, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Ο Νταβίντ Καμπένα, ο διοικητής της αστυνομίας, είπε ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στο δημοτικό σχολείο Κακαμέγκα, ένα τριώροφο κτίριο της πόλης. Τα παιδιά μόλις είχαν σχολάσει και έβγαιναν από τις τάξεις για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Πέντε παιδιά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Χάσαμε 13 παιδιά σε αυτό το ποδοπάτημα και άλλα βρίσκονται στο νοσοκομείο τραυματισμένα», είπε ο Καμπένα, διευκρινίζοντας ότι διενεργείται έρευνα για το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου παραμένουν προς το παρόν αδιευκρίνιστα.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ποια είναι η επικεφαλής του ADF, Άλις Βάιντελ - Ο ναζιστής παππούς, ο γάμος με γυναίκα από τη Σρι Λάνκα και η woke ατζέντα
Το οξύμωρο είναι ότι η Βάιντελ ηγείται ενός ξενοφοβικού κόμματος το οποίο είναι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και κατά της συμπερίληψης
Η Άλις Βάιντελ, επικεφαλής του εθνικιστικού, αντιμεταναστευτικού κόμματος AfD